Oldalak

2012. november 3., szombat

Szombat

Először is a nap fénypontjaként megsütöttem a Kati által ajánlott sütit. Nagyon jó lett, ráadásul viszonylag nagy adag, igy a tészta felét eltettem inségesebb időkre a fagyasztóba. Alig várom, hogy elővehessem, bár valószinűleg ezt a második adagot majd belemártogatom valami csokimázba, mert durván édesszájú vagyok és csak úgy magában nem túl édes ez a keksz. (Jelenleg nincs itthon több fehércsoki (sőt, semmilyen csoki), ezért a már kisütött sütiket nem tudom megédesiteni.)

Másodsorban baromi higi van. (P. igy mondja azt, hogy hideg, mi meg szépen átvettük ezt a szót a kis Kazinczy-tól, mert megtetszett.) Reggel 10 felé 3 fok volt, ami errefelé nagyon nagy szám, félünk is, hogy lassan elzárják a vizet, mióta itt vagyunk, alig-alig volt ilyen hideg, de ha volt, az sem november elején. Délelőtt a rathfarnham-i kastély játszóterén voltunk és bár tiszta fehér zúzmara volt a föld, egészen 45 percig álltuk a sarat, igaz, percenként néztük az óránkat, mert majd megfagytunk. Délután az Eamonn Ceannt parki játszótérre autóztunk, de miután fél 5-kor már nagyon sötétedett (és higi volt) alig fél óra után leléptünk. 
Kicsit izgulok amúgy, mert este van és mostanság rühellem az estéket, miután P. pl tegnap 11-ig fenn volt és sirt, feszengett, fejen állt, szenvedett, én meg már ott tartottam, hogy megőrülök. Az óraátállitás óta ilyen kettyó, előtte olyan szépséges éjszakáink voltak, nem tudom mi romlott el és miért, de ha igy mennek továbbra is az altatások, rövid időn belül főbe lövöm magam. (Reggel 1 órával korábban kel, fél 7-7 között, este 1 órával később fekszik, fasza.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése