Ez igazi mézeskalács? Nagyon kis formásak :-) (Én nem merek hozzáfogni, egyszer sütöttem életemben, de azzal ölni lehetett volna, olyan kemény lett, és sajnáltam a 30 dkg mézet...)
Én nem tudom, sütöttem-e valaha, nem emlékszem már semmire. :) Ez a Limara féle recept, fura módon, ami nincs lekenve, az tök puha maradt, ezeket viszont dobozba kellett tenni és mellé egy fél almát, hogy utolérje a csupasz darabokat. Mondjuk azok már elfogytak. Lehet, hogy ha csinálok még egy adagot, akkor nem kenem le tojássárgájával + tejföllel és akkor ugyan nem lesz fényes, de nem kell szórakozni a puhitással.
Ez igazi mézeskalács? Nagyon kis formásak :-)
VálaszTörlés(Én nem merek hozzáfogni, egyszer sütöttem életemben, de azzal ölni lehetett volna, olyan kemény lett, és sajnáltam a 30 dkg mézet...)
Én nem tudom, sütöttem-e valaha, nem emlékszem már semmire. :)
VálaszTörlésEz a Limara féle recept, fura módon, ami nincs lekenve, az tök puha maradt, ezeket viszont dobozba kellett tenni és mellé egy fél almát, hogy utolérje a csupasz darabokat. Mondjuk azok már elfogytak. Lehet, hogy ha csinálok még egy adagot, akkor nem kenem le tojássárgájával + tejföllel és akkor ugyan nem lesz fényes, de nem kell szórakozni a puhitással.