Oldalak

2012. december 17., hétfő

Süti

Amúgy meg ilyet sütöttünk ma:
Valami bárány, valami bárány, ha nem tévedek...* A diszités meg egyébként még várat magára kicsit, de igy is jó.

Ettől meg mindig a hideg ráz. És mi itt voltunk.

2 megjegyzés:

  1. Ez igazi mézeskalács? Nagyon kis formásak :-)
    (Én nem merek hozzáfogni, egyszer sütöttem életemben, de azzal ölni lehetett volna, olyan kemény lett, és sajnáltam a 30 dkg mézet...)

    VálaszTörlés
  2. Én nem tudom, sütöttem-e valaha, nem emlékszem már semmire. :)
    Ez a Limara féle recept, fura módon, ami nincs lekenve, az tök puha maradt, ezeket viszont dobozba kellett tenni és mellé egy fél almát, hogy utolérje a csupasz darabokat. Mondjuk azok már elfogytak. Lehet, hogy ha csinálok még egy adagot, akkor nem kenem le tojássárgájával + tejföllel és akkor ugyan nem lesz fényes, de nem kell szórakozni a puhitással.

    VálaszTörlés