Oldalak

2013. január 27., vasárnap

Brutális majális

Próbálom nem utálni ezt az évet még mindig, de egyszerűen nem tudom nem észrevenni, hogy egy rakás fos, ahogy van, ráadásul még mindig január van, hihetetlen.
Még mindig minősithetetlen az időjárás, a szemközti izraeli zászló úgy áll, mint amit kifeszitettek, nem játéka a szélnek, egyszerűen szó szerint áll, mint egy kikeményitett farmernadrág, ugyanis napok óta valami borzalmas orkán fúj. Az eső hol esik, hol nem, de általában természetesen igen.
Otthon a helyzet változatlan, feszültség és stressz a köbön, klassz lesz ott tölteni két hetet egy nyekkent gyerekkel. (P. totálisan agyhalott egy ideje, ha pelust kell cserélni (már eleve ez, pelus bazmeg egy egy méteres gyereken, mert torkaszakadtából üvölt már az alsónadrág szó hallatán is), ha indulunk valahová, ha megérkezünk, ha enni kell jönni, ha nem kap csokit, ha fürdeni kell, ha bármi van, csak tiltakozni tud és elbújik az asztal alá, ki sem lehet ráncigálni, csak a karjánál fogva, miközben olyan frekvencián visit, hogy ember legszivesebben azonnal ráöntene egy vödör jeges vizet, csak úgy, bosszúból meg ha üvöltés van, hát legyen valóban üvöltés...)
Emellett kezd rohadtul idegesiteni a munkakeresés, pontosabban nem is maga a munkakeresés, hanem hogy állandóan sztorikat hallok s*gghülye emberekről, akiknek bezzeg van munkájuk és közben meg buták, lusták, bénák és lassúak. Nincs túlzott önbizalmam, de bazzeg hogy egy kis adminisztrátori posztot sem vagyok képes találni, kicsit felcseszi az agyamat.
Ehhez kapcsolódóan AV házatáján sem okés minden, eleve ugye cseng a füle még mindig, nem tudni, miért, az MRI semmit sem mutatott ki (bár TBH nem tudom, bizzunk-e az itteni kiértékelésben, hiszen tudjuk, hol vagyunk), de a munkahelyén is zűrök vannak, olyanokat mesél, hogy az állam leesik minden este, hogy de ezt igy hogy és ilyen embereket hogyan vesznek fel vagy hogy nem rúgnak ki és különben is a világ egyik legmenőbb cége hogy lehet ilyen... ilyen... amatőr?
És mindezek mellé holnap reggel rángathatom el P.-t gyalog* az itéletidőben a 2 km-re lévő GP-hez, mert a múltkor levett véremmel lett valami és meg kell ismételni a vérvételt. Ha újra ki akarnak velem fizettetni 65 €-t, akkor amit teszek azt nem teszi zsebre senki, az egyszer fix.

* neeem, busz nincs, DART nincs, parkolni nem lehet 1 km-es körzetben

2 megjegyzés: