Oldalak

2013. február 14., csütörtök

Nézz, nézz az ég felé...

Hazaértünk hát. Útközben úgy tiz-tizenegyszer fogadtam meg, hogy Ryanairrel soha-soha többet nem repülünk nem hogy haza, de sehová e földkerekségen. Szánalom komolyan. Eddig nem morogtam rájuk - ellentétben mindenkivel - de a tegnapi út során rájöttem, hogy undoritó, pénzéhes, ócska társaság és ha jegyet veszünk tőlünk, azzal kvázi megveregetjük a vállukat, hogy oké, jól csináljátok és asszisztálunk a világ pusztulásához.
Szóval mostantól bojkott van és erre biztatok mindenkit. Odafelé Aerlingus-sal mentünk, mert olcsóbbak voltak (!), mint a Ryanair, szóval ha jól belegondolunk, sokszor még anyagilag sem éri meg a Ryanair-t választani, a többiről nem beszélve.
Fel vagyok háborodva, komolyan. És nem mellesleg, utálok repülni, mint olyan.

4 megjegyzés:

  1. Hát az EasyJet sem jobb ám!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhoz még nem volt szerencsénk, de gondolom ugyanez... A Wizzairről hallottam még rosszakat, ráadásul azok rengeteget késnek is. A Ryanair legalább pontos nagyjából.

      Törlés
    2. Engem a csomagokkal cseszerintettek át a palánkon. 200 Eurómba fájt. És akkor még közli is a nő, hogy iiigen, tudjuk, hogy nagyon nehezen értelmezhető és félreérthető... Anyád!
      Illetve félelmetese nyomorgós volt.

      Törlés
  2. Szerintem a csomagokkal minden cég átcsesz. Van ugye az a plusz csomag x euro, csak épp azt felejtik el mondani, hogy a bőröndök ÖSSZSÚLYA nem lehet több, mint 20 kg, vagyis ha vki kétszer 20 kg-t visz, akkor sok társaságnál a második 20 kg túlsúly és igy rengeteg plusz pénz, nem 30 euro. Mondjuk én nem tudom elképzelni, ki az, aki egy 20 kg-s cucc helyett 2 db 10 kg-sat vinne inkább, ráadásul plusz dijért... :)

    VálaszTörlés