Oldalak

2013. április 17., szerda

Bálnák ki a partra

Katity-nek cimezve:
No hát én ekkora voltam öt nappal a szülés előtt... És igen, ilyen irritálóan optimista mosolyú. Ha visszagondolok, milyen naiv és bohó voltam 3 éve, hááát... Egész megsajnálom magam. (Azt, hogy mit keres a fejemen a szemüveg, én sem tudom.)

12 megjegyzés:

  1. Öt nappal szülés előtt még mindenki irritálóan optimista :-)
    Milyen formás hasad volt :-)
    A szemüveg meg tök jól áll!

    VálaszTörlés
  2. A te képedet látva döbbentem rá, hogy ha még 3 hétig benn van, mennyit nőhetett volna még a hasam, őrület. Azt hiszem, szerencsém volt, hogy nem húztuk a végéig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos valahogy úgy feküdt, hogy elöl volt, vagy nem tudom, de már az elejétől nagy hasam volt. Abba én sem merek belegondolni, hogy ha még egy hétig egyben vagyunk, hogy néztem volna ki :-)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. No de hová tűntek a megjegyzések?! Csak rápillantottam (meg a képre is), mert épp sürgősen be kellett állitanom Shawn-t a youtube-on, aztán mikor legközelebb jöttem, már semmi... Jó volt az a kép, de nem volt időm alaposan megvizsgálni. :(

    VálaszTörlés
  6. az történt, hogy hirtelen elbizonytalanodtam, hogy most kit érdekel a terhes hasam és gondoltam törlöm a kommentet, aztán írtam azt is, hogy milyen csinos voltál és hogy P hasonlít rád, aztán Léna hirtelen belehányt az ágyba és mennem kellett és olyan idétlen lett a második komment az első nélkül, mert visszautalt rá, így rohanva gyorsan kitöröltem a másodikat, de már nem tudtam megmagyarázni, hogy nem valami szörnyű gyalázkodást töröltem ki:D

    VálaszTörlés
  7. Káááár, engem érdekelt meg jó kis kép volt, úgy rémlik, nem is volt óriási a hasad, főleg az ikrekhez képest. :)

    VálaszTörlés
  8. na jól van, ha érdekel, akkor megmutatom, csak gondoltam ez olyan tolakodó - nem volt nagy hasam, nem is értem, mondjuk nem voltak négy kilósok ketten együtt sem végülis, mondjuk a fejem az elég fancsali, biztos hánytam akkortájt:D:

    http://kepfeltoltes.hu/130417/terheses_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  9. Köszi!! Ez az utolsó hét volt?! Nem rossz, nem rossz, alig látszik valami. :D Csinos. A fejed meg nem fancsali abszolút, csak nem kitörően lelkes. ;) Ez a kép hol készült? Tök amerikai feeling. :)

    VálaszTörlés
  10. Molly: ez egy nagyon klassz kép, még nem is láttam rólad terheses képet! :-) És tényleg nem látszik a hasadon, hogy ketten laknak/laktak benne :-)

    VálaszTörlés
  11. jaja, amerikai kép, szerencsére a végére már odaértünk:) - emlékszem, mindenki nagyon csodálkozott, hogy ilyen kicsi a hasam, mondjuk a negyedik hónapban mindenki azon csodálkozott, hogy olyan nagy. valahogy hirtelen nőtt meg az elején, aztán úgy maradt:)

    VálaszTörlés