Oldalak

2013. május 28., kedd

A vilag nagy kakaja

Komolyan mondom, agybajt kapok, miutan ma eddig kb fel orankent csereltem ki P. pelusat (mar eleve ez, pelus, borzalom), mivel ugy jott ki a lepes, hogy ma eddig 8x kakilt. Fontos hangsulyozni, hogy eddig, mert meg csak fel 7 van, furdesig meg legalabb 4x kell akciozni, nyakamat ra. (Most is van vmi, de mondtam, hogy majd ha meg egy adag jon, csak akkor vagyok hajlando hanyatt vagni, mert 10 perce sincs, hogy uj pelust kapott.) De most ezert hogy szoljak ra? Hogy legyel szives egyben kakalni, mert orulet napi 24 oras szarszagban letezni es kulonben is, ki az isten birja anyagilag, ha egy 24 db-os csomag pelenka 3 nap alatt a multe?
Emellett az is idegesit cseppet, hogy elvileg ugy jottunk ki ide, hogy hetvegente majd kirandulgatunk: elautozunk a Tahoe tohoz, a Yosemite Nemzeti Parkba, a Muir Woods-ba, esetleg Los Angelesbe is, ehhez kepest hetvegente mindig en voltam a besozott feneku harpia, aki kikovetelte, hogy igenis menjunk valahova (maximum 1 oras autoutat javasolhattam csak, miutan reggel 10 elott sosem tudunk elindulni, ha harmasban megyunk es ugye 2 korul mindenkepp haza kell indulni, hogy P. tudjon aludni) es folyton megkaptam, hogy bolond vagyok, minek ennyit nezelodni... (Mondjuk mert most vagyunk itt es a kozeljovoben tuti nem leszunk?) No szoval miutan a hetveges programok elmaradtak, megbeszeltuk, hogy akkor az utolso heten nyaralunk, teszunk egy nagy korutat, ami kapcsan a fenti dolgokat vegiglatogatjuk. Elvileg vasarnap indultunk volna es vasarnapig ment volna a buli, ehhez kepest most ugy all, hogy kb 10% eselyt latok ra, hogy ra tudom venni AV-t, hogy szerdatol szombatig eljussunk Santa Barbara-ba. Es mindez miert? Mert 3 ember munkajat vegzi folyamatosan, olyanokat is bevallal, amihez koze sincs, csak miutan senki sem ert hozza, marad o, aki ugyis mindent megold. A legszebb az egeszben, hogy mindemellett folyamatosan azt hallgatom, hogy senki sem becsuli meg a munkajat, nem kap elegendo elismerest es en is latom, hogy mig o masfel eve var ra, hogy promotaljak, ugy hogy megszakad a meloban, mas log, pingpongozik vagy dumalgat egesz nap es bar angolul sem igen tud, megis sitty-sutty eloleptetik a semmiert, csak mert simulekony es kussol AV-vel ellentetben, aki ugye minden, csak nem bologatojanos. Azt nem ertem, hogy ilyen kozegben minek hajtani? Ha en lennek o, hagynam az egeszet a pennaba, annyit csinalnek, ami feltetlen szukseges es le van ejtve az egesz, puffedjen fel mindenki. Ehelyett mi megy? Munka a munkaszuneti napon is (Memorial Day van, 8-ra ment meg nincs itthon), folytonos panaszaradat, hogy hulla illetve hogy senki sem becsuli, a gyerek dolog 90%-a ram harul... Unom.

2 megjegyzés:

  1. A bejegyzés végére csupán annyit írnék, h dettó! Mert mindig azt a lovat ütik, amelyik húz ugye... De a ló családja copik. Mert Céges családi program, siessünk, siessünk, 10re oda kell érnünk. Odaérünk, a társaság fele meg délre kászálódik oda zabálni. Nekünk nem jut asztal a "csak zabálni jöttem"ektől és a gyerek is őrjöng a fáradtságtól ebédidőre, mert nem aludt délelőtt, hogy pontosan érkezzünk.
    És igenis élvezzétek ki, hogy ott vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez is ismeros, hogy mi gyerekkel is pontosak tudunk lenni, mas meg gyerek nelkul is kesik, mert mit tudom en, mert "hajat kellett mosni". Ket oran at.

    VálaszTörlés