Oldalak

2013. július 31., szerda

Mix

Tegnap délután szabad estém volt (úgy tűnik, mióta AV csütörtökön röplabdázik, nekem a kedd jut, ami fos, mert minden bezár 7-fél 8-kor, de jobb, mint a semmi), úgyhogy mivel mászkálni nem sok kedvem volt (és ugye a boltok nyitvatartási ideje miatt úgyis loholnom kellett volna), beugrottam a Penneys-be egy kék pólóért, mert vészesen kifogytam a nem-kopott felsőkből, legalábbis ami a kék és barna szineket illeti, mert piros felsőm még csak-csak lenne, de piros cipőm csak magassarkú van és van ez a mániám, hogy a cipőm-felsőm legyen egy szinű, no szóval vettem egy szép kék, hosszitott derekú pólót, ami még nagyobb hasmérettel is vállalható, majd beültem a moziba és megnéztem a Breathe in-t. Jó kis film volt, tetszett, bár a főszereplő csaj irtóra tenyérbemászó volt, nyomulós kis liba, aki adja az ártatlant, rohadjon meg, közben meg képes lenne elcsábitani egy életközépi válságát élő családfőt, aki meg mellesleg egy csődtömeg, hülyék az emberek, komolyan, nem szeretem őket.
Ma délelőtt egyébként visszatért az igazi ir nyár: ömlik az eső reggel óta, most nem váltakozik a napsütés meg az eső, keményen esik, megállás nélkül. Kocsi nélkül úgy döntöttem, végre tényleg elpakolom a szekrényből a már hasban szűk farmerjaimat és derékban rövid felsőimet, szóval P.-nek épitettem egy szuper vonatpályát, hogy legyen mivel játszania, én meg nekiláttam rendezgetni a ruháimat és láss csodát, találtam két hosszúnadrágot és két halásznadrágot, amik most pont kényelmesek. Utóbbi kettőt 2010. júniusában vettük az Europarkban, amikor rájöttünk, hogy a régi gatyóim hasban még szűkek egy hónappal a szülés után, de nagyjából egy hónap után nagyon bővek lettek (büszke), szóval olyan, mintha vadonat újak lennének, hurrá. Most, hogy terhesruhákat vadászom egyébként elkezdtem sajnálni nagyon azokat, akik nem 8-12-es méretűek, mert valami idióta módon minden üzlet a kisméretűekre áll rá és roppant megalázónak érzem, hogy sok üzletbe csak azért nem is megyek be inkább, mert tudom, hogy no itt terhesruha aztán tuti nincsen és nagyon rosszul esik megtapasztalni, mennyire beszűkültek a lehetőségek igy, hogy "nem mindennapi" ruhákat keresek. Ezzel párhuzamosan amúgy találtam még egy okot, miért nem szeretnék Amerikába költözni: ott pont igy járnék, de ott az ellenkezője miatt: most találtam a régi ruhák között egy eredeti Adidas mackónadrágot, amit még jó pár éve hozott nekem AV SF-ből és XS-es az amerikai méretezés szerint. Basszus fel kell hajtanom a szárát, mert különben taposnám... Nem értem, hogy az amerikaiak honnan öltözködnek, hiszen mikor ott voltunk, nem tűnt fel, hogy húúú, de nagyok lennének. (Ehhez képest jól befürödtünk 3 felsővel is, amit méret alapján vettünk, gondolván, hogy az S-es biztosan jó és a francokat, mindegyik úgy áll rajtam, mint tehénen a gatya.) Délelőtt egyébként felugrottak Brúnóék is, mert tegnap itt hagytak két kisautót és különben is itt jártak a közelben, mikor rákezdett az eső és jól esett nekik a fedél meg a jó szó.
Délután szerintem tanulni fogunk P.-vel (kocsi nincs, úgyis esik), megismerkedünk az A betűvel, ha ez igy megy tovább, magántanuló lesz basszuskulcs, hát egy nincs egy nyomorék hely, ahová be lehetne nyomni.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése