Oldalak

2013. július 19., péntek

Programjaink

Tegnap visszamentünk a strandunkra, millióan voltak, de találtam helyet, igaz, messzebb, mint délelőtt, de találtam, ez a lényeg. Most csak 1 órácskát vizeztünk, mert AV-nek kellett a kocsi fél 7-kor és haza is kellett érni. P. megint imádta a pancsolást és én is, hurrá az időnek, hurrá ennek a partszakasznak.
Ma délelőtt - ki gondolná - újra visszatértünk, mint a rossz szellemek és hohóóó, dagály volt: ahol tegnap bőszen szaladtunk a pár centis vizben, most kb fél-egy méter magasságban hullámzott a tenger. Szerencsére már visszahúzódóban volt, igy fél óra elteltével visszakaptuk a "jól megszokott" kis sekély partunkat, úgyhogy újra kezdhettük a mókát. Brúnóék ezúttal is ott voltak, a két fiú nem nagyon játszott együtt, mert P. rászállt az Apukára, totálisan lefárasztva szegényt a dumájával, hogyaszongya: hohó, figyelj csak, mondani akarok valamit, most maradj kicsit csendben... ott a távolban látszik Poolbeg... (fél perc eltelik) hohó, figyelj csak, mondani akarok valamit, most maradj kicsit csendben... mikor a Nagyinál voltunk leestem a hintáról, igy hogy baaaammm (fél perc eltelik) hohó, figyelj csak, mondani akarok valamit, most maradj kicsit csendben... őőő, elfelejtettem.
Ebédre egyébként káposztás tésztát ettem, P. pedig a tegnapi maradékát, rizses húst kukoricával. Este AV elé mentünk kocsival, mert megint rendelt valamit és a dobozokat haza kellett hozni, itthon sütöttem kuglófot, majd 7-kor még elmentünk a Dunnes-be is vásárolni, mert gyakorlatilag semmi sem volt itthon. Hát igy élünk.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése