Oldalak

2013. augusztus 6., kedd

Just for the record

P. az IKEA raktár részét (ahol a sok doboz van felhalmozva) öreg Amerikának hivja. Szerintem irtó vicces, főleg, mert nem jöttünk rá, miért.*
Illetve holnap szeretnék sütni áfonyás pitét, de már kinéztem a Rigó jancsi muffint, a citromkrémet és a málnás-kókuszos brownie-t is, de az áfonya már rég itt áll, attól kell megszabadulni legelőször.
Ja meg bablevest sem csináltam még, de nagyon megkivántam, úgyhogy ha holnap eljutunk a boltba répáért meg krumpliért, ebédre ezt főzök, hurrá.

* Amúgy olyan aranyos volt Bray-ben, mondtam, hogy szeretem, mire mondta, hogy ő is és Apa is szereti őt meg biztos engem is, de ő még Apa szakállát is szereti, hát nagyon tündéri volt, már ha lehet ilyet mondani egy kisfiúra, aki tegnap kileste, hogy pisilek az IKEA-ban és röhögve közölte, hogy hehe, nekem tényleg nincs kukim. Meg az is volt még, hogy Bray-be odafelé kitaláltam, hogy gyakoroljuk a gyűjtőneveket vagy mik ezek, hogy zöldség, gyümölcs, állat miegymás, de a tizedik zöldség után leállitott, hogy te csak vezessél inkább, ez ilyen mániája neki, hogy ha én dumálnék, figyelmeztet a kötelességeimre, ha ő, akkor bezzeg nyomja, ha cigánygyerekek potyognak, akkor is.    
És hogy a Másikról is irjak, bár nem hiszek a népi babonákban, pont az előbb néztem a zuhany alatt, hogy teljesen hegyes a hasam, szóval egyetértek az ultrahanggal, szerintem is fiú lesz. Tök vicces, mert tényleg olyan az alakom, mint aki lenyelt egy kissé leeresztett kézilabdát (gőzöm sincs, melyik labda a legkisebb, bevallom, mindig is rühelltem a csapatsportokat (meg a futást)), szóval poén a dolog. Egyelőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése