Oldalak

2013. augusztus 9., péntek

Ma reggel

- Mit kérsz reggelire? 
- Valami furcsaságot. (Ezt szokta mondani máskor is, megőrjit vele...)
- Sajtos kenyér esetleg egy Cerbona?
- Rózsaszin fánkot kérek. 
- Az nincs. Sajtos kenyér vagy Cerbona?
- Hát sajnos nem tudok mást válaszolni. Rózsaszin fánk.

Hol élünk?!

És ami már nem illik FB-re, csak ide: Pakolászik ki a mosogatógépből ("húúú, de fojjó ez a tányér, húúúú") majd lazán hozzáteszi, hogy "edébként be vadok szajva"...

3 megjegyzés:

  1. Elképesztő dumája van :-))
    (Emlékszem, még terhes voltál, amikor elkezdtelek olvasni, és mostanában, ahogy olvaslak, mindig eszembe jut, amikor a pár hetes-hónapos P-ről írtál, mosolyogni kell azon, hogy milyen jófej lett. (Persze akkor is jófej volt, csak kicsibe' )).

    VálaszTörlés
  2. Hát be is vagyok tojva az elkövetkezendő 1,5 évtől... :( De most már legalább tudjuk, hogy csak ki kell húzni az első évet és onnantól minden kicsit jobb és jobb lesz. Sokan mondják, hogy számukra az első év lazulása után milyen megterhelő volt, mikor a gyerek elkezdett járni meg a terrible two, fúúúúj, na hát nálunk a második két év teljesen eltörpül az első év nyomorához képest. Számomra ez most simán gyaloggalopp az eleje után. (Persze most is van, hogy kiakaszt, de egyrészt sokkal ritkábban, másrészt meg tudom, hogy ezen más talán ki sem akadna, mert hát sokat dumál, na bumm, ennek van aranyos vetülete is, de a sirásban pl semmi cuki nem volt és attól mindenki idegbajt kap.)

    VálaszTörlés
  3. Amúgy az jutott még eszembe, hogy ez a ragaszkodás a rózsaszin fánkhoz tök olyan, mint amikor kicsiként kötötte az ebet a karóhoz és üvöltött, hogy elérje, amit akar, csak ez sokkal viccesebb és lehet rajta röhögni legalább. (Egyébként nem volt otthon fánk persze, megbékélt a cerbonával meg pár szem piskótával, nem lett hiszti belőle.)

    VálaszTörlés