Oldalak

2013. augusztus 8., csütörtök

Mindenes

Aktiv délelőttünk volt, délelőtt megnéztük a Wee Care nevezetű ovit, ami szimpi volt, két dolog kivételével: 1) 20 perc kocsival közepes forgalomnál (ez a reggeli dugót tekintetbe véve mondjuk 40 perc is lehet broáf) 2) jelenleg a RED Montessoriban van csak hely, azaz P. lenne a legfiatalabb a csoportban, mivel mindenki más 2009. októbere és 2010. januárja között született valamikor (jaj). Az épület viszont jó nagy volt, volt három kis játszótér (korcsoportok szerint, egyenként olyan 10-15 négyzetméter) és egyébként is, a gondozók aranyosnak tűntek, igaz a RED csoport vezetőivel nem találkoztunk, mert ők épp úszáson voltak... 16-an lennének egy csoportban, két gondozóra, hát, nem tudom, ez milyen arány, nincs tapasztalatunk, máshol hogy van ez.
Az ovi után bevittük AV-t a munkahelyére és ha már ott voltunk, ott is ebédeltünk. Nem tudom, hol éltem az elmúlt időszakban, de teljesen kivoltam, hogy az egyik épületet úgy átalakitották, hogy rá sem lehet most ismerni, hiába, van itt pénz. Mivel P. kicsit lepipilte magát, ebéd után rövidre zártuk a gyárlátogatást és hazasiettünk ruhát cserélni.
Képek:



6 megjegyzés:

  1. Nagyon vagánynak tűnik ez az ovi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, mind a négy kép a cégnél készült, nem az oviban. :D

      Törlés
    2. Banyek! Pedig szent meggyőződésem volt, hogy a második képen - így kicsiben - színes hinták vannak... Pff! Nos, most ég a burám.

      Törlés
  2. A második képen igen, hinták vannak, ne égjen a fejed. :) Sokan mondják, hogy egy nagy játszótér a Cég. :D (Az ebédlőnél mérleghinták is vannak.)

    VálaszTörlés
  3. A 16 főre két gondozó szerintem egész jó arány.

    VálaszTörlés
  4. Az igazat megvallva, gőzöm sincs, otthon mennyi az arány. De azt sem tudom, itt pl mennyi a maximum osztálylétszám 6 évesen. :)

    VálaszTörlés