Oldalak

2013. augusztus 26., hétfő

P.-nek új kedvence van, Pressertől, a Te majd kézenfogsz és hazavezetsz. Az "üres majd az egész lelátó" helyett direkt mindig azt énekli, hogy "üres majd az egész darált". Gondolom a lelátó ismeretlen szó, a daráló viszont nem, és ha már daráló, akkor inkább darált (hús). Hát igy.
Ezen kivül tegnap pakolom ki a vásárolt cuccokat, odajön és "csipogjál már valamit, Anya".

Anyósom szerint ezek cseppet sem vicces dolgok, nem is érti, mit tudunk ezen nevetni. Hümm.

12 megjegyzés:

  1. jaj, igen, nálunk is savanyú a nagymama (bezzeg az én anyám nem volt az:(), nem is érti, miért viccesek nekünk bizonyos dolgok

    VálaszTörlés
  2. :( nem értem, az unokatesónál is ez volt, hogy azon sopánkodott, hogy hűűű, de gáz, hogy az a kisfiú mindig poénkodik, majd biztos ezért nem fogják szeretni a többiek. wtf? ezt sosem fogom megérteni.
    amúgy azon is ki van akadva, miért hallgat felnőtt számokat egy gyerek, de én úgy vagyok vele, hogy mindenre hajlandó vagyok, ringatásra, altatásra, de hogy agyzsibbasztó gyerekdalokat hallgassak, no arra nem. a kocsiban nem fogok hülyeségeket hallgatni senki kedvéért. amúgy meg az sem lehet indok, hogy majd nem fogja ismerni Halász Judit és az Alma együttes munkásságát és ez ciki lesz majd, mert kilóg a sorból, tekintve, hogy itt úgysem ismeri őket senki...

    VálaszTörlés
  3. de jó neked, mi szolgaian hallgatjuk (és énekeljük) a kocsiban az összes rémséges dalocskát, egyszerűen nincs energiánk a botrányhoz, amit a rádiózás okoz...
    a kisfiú poénkodik és ezért majd nem szeretik a többiek? ez egészen újszerű hozzáállás a világhoz. mikor Marci anyukája kint volt nálunk, akkor mikor valamin vihogtunk épp, megjegyezte, hogy rémes, hogy szerintünk minden vicces. én erre egyszerűen nem is tudok mit mondani, de az biztos, hogy borzalmas lehet savanyúnak lenni.

    VálaszTörlés
  4. nálunk ha akarja, hallgathatja a telefonomat autózás közben (nem akarja mostanság), azon vannak a Gyerekdalok meg pár angol nyelvű dalocska, egyébként meg vagy Charlie vagy Presser vagy Korda szól. :D mikor mit kér. néha már ezektől is falra mászom, de hálistennek nyitott új cd-kre is, időről-időre betehetek mást is és akkor arra kattan rá.
    hogy miért baj a poénkodás, arra én sem jöttem rá. talán azért, mert hogy a többiek nem fogják érteni a vicceit és furcsának találják és kerülik majd. csak erre tudok gondolni, más ötletem nincs.

    VálaszTörlés
  5. Nálunk is rádió szól, én gyerekként sem szerettem Halász Juditot, most miért is kéne? :-)

    Ezek az anyósok ilyen savanyúak, úgy látszik, enyém se érti a viccet, ha mesélünk neki valamit (pl. hogy Léda lekecskegidázta a kutyát), meg akarja magyarázni, hogy hát nem ismeri fel még a kutyát stb. Én meg mit erőlködjek, hogy de, fölismeri a kutyát is, meg a kecskét is, csak vicceskedett...

    VálaszTörlés
  6. :D :D Meg akarja magyarázni hogy nem ismeri fel biztos, hehe, ez aranyos.
    Hát én nem tudom, milyen anyós leszek, már most próbálom memorizálni, mi a gáz... :))) (Azt birom még, mikor beszélünk Skype-on és mondja, hogy nézzük már meg, nem lázas-e az a gyerek, olyan rosszul néz ki a videón... Basszus, nem itt ülünk mellette, ő meg 2500 km-re? :) Gondolja nem látnánk 3 év után?)

    VálaszTörlés
  7. Ja és sajnos engem is a hideg ráz Halász Judittól. :( Annyira áááá, ilyen nem tudom, milyen, vészjósló. :D Inkább akkor már Kaláka, bár az meg idősebbeknek való.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen? szerintem a Kaláka rettentő, Halász Jutka meg a helyi értékén kezelve kifejezetten jó. az még a jobbik, mikor Halász Jutkát kell hallgatni, mi attól jobban szenvedünk, mikor gyerekek által előadott dalokat kell hallgatnunk vég nélkül.

      Törlés
    2. Nem sok Kalákát ismerek, bevallom, vannak ilyen megzenésitett versek, József Attila, Kányádi Sándor, azok jók, dehát azok inkább felnőttekhez szólnak. Marad Presser meg Charlie. :D

      Törlés
  8. (ja, amúgy gyerekkoromoban sokal szigorúbb volam és hánytam a gyerekdaloktól: klasszikus zenét hallgattam (nem vicc:D). felnőtt koromra jobban élvezem már ezeket a dolgokat, annak idején pl a játszóteret is utáltam, manapság boldogan csúszdázok:))

    VálaszTörlés
  9. Én nem emlékszem, Süsü rémlik, meg az Óz, de gyerekdalok? Pf... Modern kor agyszüleménye, hogy a csapból is az folyjon, nem csak az anyuka szájából. :)
    Fűűű, csúszda, én azon rettenetesen fosok, nem is értem. Egyedül a hintát szeretem most is, ezek az egyensúlyozós izék meg a mérleghinta - jézus, baromi ijesztőek szerintem felnőttként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mérleghinta is jó:) én a sima hintán baromira szédülök, pedig gyerekkoromban imádtam.
      az a baj mostanában, hogy feltalálták a fejlesztést, meg a folytonos stimulálást, így aki nem büzürgéli egyfolytában a gyerekét, annak veszett bűntudata van és aggódik, hogy a gyerek lemarad és buta lesz.

      Törlés