Oldalak

2013. október 20., vasárnap

Inglis & ájris (bocs, ojris)

P. legújabb ovis hozománya a "dezővik pámpám". Viszonylag hamar leesett, hogy ez valami days and week akar lenni, igaz, először azt hittem, hogy that's a week, de nagyjából két perc után rájöttem, mi ez... A pámpám az taps amúgy, de mivel altatáskor jutott eszébe, nem mert tapsolni, csak pámpámolni.
Egyébként úgy tűnik, feladtuk Németországot, csórikám olyan ügyes már angolból, nem tiltakozik ellene, ráadásul olyan jólesően ismerős már ez a város...
Ma azon röhögtünk, hogy néztünk két újabb kocsit és miközben az egyik felé haladtunk, irtam egy sms-t a másiknak, hogy adjon meg pontos cimet, amit be tudunk majd irni a gps-be, mire a hülyéje irt egy olyat, hogy Gullivers retail park, igy, mindenféle cim nélkül és először káromkodtunk egyet, hogy bazzeg hogy lehet ezt igy, hát honnan tudjuk hol van az a hely utcanév nélkül, de egy perc után beugrott, hogy aha, hát tudod, ott az IKEA-val szemben láttam kiirva múltkor... (Volt az a vicces videó, ahol az irek jellegzetességeit röhögték ki, abban volt egy jelenet, hogy egy pubban megkérdezi a fickó a nőtől, hogy ha Dublinban lakik, ismeri-e xy-t, mire a nő elkezdi forgatni a szemeit, hogy jééézus, hát Dublin egy nagyváros, honnan ismerhetné xy-t, majd damn, I know him... Hát igy voltunk most mi is, mókás.)    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése