Oldalak

2013. november 5., kedd

Alul-felül kaja

Na, hát tegnap este megnéztünk egy filmet, de bár ne tettük volna, tömör fos volt, kárba veszett másfél óránk. Az idegesit, hogy ezer év rábeszélni AV-t, hogy nézzünk valamit, mert nem nagyon szeret mozizni és erre sikerült egy hulla béna filmet választani. Konkrétan a De kik azok a Lumnitzer nővérek-et? Miután olyan szereplők voltak benne, mint Rudolf Péter, Alföldi Róbert, Udvaros Dorottya, Hegyi Barbara, abban reménykedtünk, hogy a rossz vélemények ellenére nézhető film lesz, de sajnos totálisan igazuk volt a lehúzós kritikáknak: ez a film szar. Az elejétől a végéig. Komolyan, nem is értem, minek egyáltalán ilyen baromságra pénzt költeni. Valaki komolyan azt hitte, hogy ez jó?! Én filmben elég kritikátlan vagyok, ahhoz már nagyon ócskának kell lenni valaminek, hogy nekem ne tetszen legalább egy kicsikét valami miatt, de ez... hát ez valami borzalom. Nulla történet, nulla értelem, nulla poén - maximális bosszúság, hogy hogy adhatta ennyi normális szinész a nevét egy ilyenhez. 
And now something completely different: ma voltunk délelőtt a Mount Merrionos playgroupban, P. pedig végre magától bilibe kakkantott, miután három napja nagyjából öt percenként vonult el "jaj, de kakilni kell már, alig birom visszatartani" felkiáltással a szobájába pelussal a fenekén, én meg gonosz módon megelégeltem és mondtam neki, hogyha holnapig nincs kaki, este jön a babylax. Tudom, ez borzasztóan elitélendő, szégyellem is magam miatta, de iszonyat elegem van a folytonos szorulásból és küszködésből. Elhiszem, hogy neki is, persze, neki lehet a legrosszabb, de fel kéne fognia végre, hogy állva nem lehet kakilni, még pedig ha peló van rajta, állva próbálkozik. Áldom a Sorsot, hogy a bili sikerélményt hozott neki ma és nagyon bizom benne, hogy lassan leesik neki, hogy ha bilizik, fizikailag könnyebben jön a cuccos, mintha pelusozna. A pisilés olyan szépen megy nyár óta, sitty-sutty rászokott mindenféle kin nélkül, ezzel a hülye kakilással meg csak a küszködés megy. Jó lenne tudni, melyik a tyúk, melyik a tojás, azért nem akar-e bilizni, mert zavarja a szorulásossága vagy azért van szorulása, mert nem akar bilizni és inkább a végtelenségig visszatartja (nem mintha erőltetnénk, hogy bilizzen, hónapok óta elő sem került a téma, ha kakilnia kell, szól, hogy kér pelust és szó nélkül ráadjuk)... Eh.          

2 megjegyzés:

  1. pelenka-kaki-bili: nálunk tök ugyanez van Lénával (néha mindkét gyerek kitalálja, hogy csak pelenkába kakil, na az pokoli, mert mindkettő szorulásos), hosszú napokat töltünk kaki-szenvedéssel, iszonyúan elegem van nekem is.

    VálaszTörlés
  2. Annyira kiábránditó és stresszelő ez a kaka gond, mert tök szar látni, ahogy szenved. :( Főleg úgy rossz érzés, hogy tuti tőlem örökölte, mert az én gyerekkorom is igy futott ki, végig szorulásosan. Nálam szépen elmúlt lassacskán, de még gimiben is nagyon szenvedtem vele és tudom, mennyire kellemetlen átélni. :(

    VálaszTörlés