Oldalak

2013. december 21., szombat

Bréking

Mára foglaltam időpontot ultrahangra, csak hogy lássuk, hogy fekszik, milyen a lepény, miegymás. Mióta itthon vagyunk, másodszor (!) megkértük anyósomat, hogy vigyázzon már erre az unokájára is (először fél órát kellett együtt tölteniük, mig elmentünk a Lidl-be), a választ gondolom mindenki sejti*. Azért ez nagyon kemény. És ami a legbosszantóbb: még nem is moroghatok, mert AV persze foggal-körömmel védi és tegnap este még azt is képes volt felvetni, hogy Szenteste menjünk át hozzá. No még mi a lóf*szt.

Hát kérem ezért jobb külföldön karácsonyozni: nincs vita, hová megyünk, magunk vagyunk a Föld kerekén, mint egyébként is.

* Mézeskalácsot süt a többi unokájával. Felrobbanok, komolyan.

4 megjegyzés:

  1. De miért kivételezett a többi unoka?

    VálaszTörlés
  2. P. miért nem csatlakozhatott a sütéshez?
    Ha legközelebb ilyen van, hozd át hozzánk, közel vagyunk a klinikához. Komolyan mondom. Ha hétvégén nem is mindig, de hétköznap itthon vagyunk.

    VálaszTörlés
  3. Egyébként a hova menjünk, mikor viták kihagyását én is élvezem a külföldben... De, ikor hazamentek, nincs ilyen? Kinél együnk először...

    VálaszTörlés
  4. Végül csatlakozott, csak gondolom először soknak tűnt 3 gyerek (igaz, ebből a többiek majdnem 10 / 8 évesek)... Ági, köszi. ;) ;)
    A kivételezés amúgy sokrétű, egyrészt állitólag egy lány gyerek gyerekei mások, mint a fiú gyerek gyerekei, másrészt mi jobban állunk minden szempontból, mint a sógornőmék, ezért őket mindenben támogatni kell, mi meg úgyis megvagyunk és megoldunk bármit. A "jobban állás" amúgy igaz, de nagyon összetett, sok tekintetben puszta szerencse miatt állunk jobban, de sok tekintetben nem...
    Hazajövetelkor nincs gond amúgy, mert általában kettesben jövünk és akkor úgyis Anyuéknál lakunk. ;)

    VálaszTörlés