Oldalak

2014. január 28., kedd

Lassan 1 hónapos

Komolyan, emberkinzás, ami itt megy. 2 óra etetés, majd 1-2 óra alvás. Minden éjszaka. Nekem úgy tűnik baromira nem elég 5 óra megszakitott alvás naponta heteken át, mert haldoklom. Nappal amúgy szintén ez a ritmus, de akkor még a bruszt, az erőszakoskodás, a hangoskodás és a totális fárasztás is megy pluszban. Megőrülök.

9 megjegyzés:

  1. elmúlik. vagy csak hozzászoksz. egyszer csak azt veszed észre, hogy mégis kibírtad. de jobban belegondolva nem is múlt el. vagy mégis elmúlt. vagy csak már hozzászoktál. egyszer csak azt veszed észre, hogy mégis...

    VálaszTörlés
  2. Együtt érzek! Nálunk is kb ez volt - nem tudok okosabbat mondani, mint, hogy egyszer ez is elmúlik :)

    VálaszTörlés
  3. Ezen most biztos többen felhörrennek, de: ha már úgyis vegyestüzelésű Pali, akkor miért nem adsz neki éjszaka csak tápszert?

    VálaszTörlés
  4. ja, ez brutális, én annak idején majdnem meghaltam, nem is értem végül miért nem. szerintem semmi nem olyan nehéz, mint a csecsemőzés. együttérzek.

    VálaszTörlés
  5. Köszi, köszi, bár már elmúlna. :D
    Nem is értem, más hogy szeretheti ezt az időszakot, szerintem nagyon gáz. :(
    Kati, a tápszerrel az a baj, hogy azt is lassan issza. :D Meg a 2 óra fennlétből most 1 óra már csak a kaja, de nem álmosodik el utána, hanem fenn van. Szóval lenyomjuk a mell-tápszer párost 1 óra alatt, hű de jó, jó éjszakát, de nem, mert éber és nézeget(ne). Igy lesz 2-3 óra egy etetés.
    De lehet amúgy, hogy egy kaját felváltunk tápszerrel majd, hátha az fogósabb étel Mr Nagyétkűnek... tegnap amúgy 890 milit evett... 4 kg... Nesze neked testsúly kg x 150...

    VálaszTörlés
  6. hát szerintem az szereti ezt annyira, akinek egy darab halál nyugis gyereke van. emlékszem, az én gyerekeim vízszintesben sem voltak hajlandóak tartózkodni négy hónapig, teljesen kész voltam, jézusom. (mondjuk utána legalább jófejek lettek és aludtak szépen ügyesen:))

    VálaszTörlés
  7. Peti egy hónaposan lett jó arc: 11-5-ig aludt, majd 2-3 hónaposan áttért arra, hogy 10-8-9-ig aludt egy húzásra. Viszont őt meg napközben nem lehetett letenni: 40 perc után mindig ébredt és 3x aludt összesen naponta. Ezzel szemben Pali napközben alszik ugyan 2 órát, de éjjel is max annyit. Nem tudom, melyik a jobb. Asszem Peti, mert a napközbeni 2 órás alvás alatt úgysem tudunk mi is lefeküdni Peti miatt... (Ja, Peti csak 6 hónapos koráig aludt éjszaka, onnantól a fogai miatt (?) éjszaka is ébredt, többször és órákra... Hogy miért nem tudott most egy álomszuszék jönni????)

    VálaszTörlés
  8. Az enyém nyugodt volt, de én mégsem sírom vissza azt az időszakot. Egyszerűen nem igazán tudtam vele mit kezdeni, mármint annyival jobb, mikor már kis értelmesebbke és tényleg játszotok, más lurkókkal is játszik, meg eleve másképp is kommunikál, mint ételért sír...
    Kitartást neked Part!

    VálaszTörlés
  9. igen, határozottan élvezetesebb minden, mióta tudunk beszélni egymással:)

    VálaszTörlés