Oldalak

2014. február 8., szombat

Frissitések

1) A Dédi sztori amúgy vicces fordulatot vett: már ősszel eladták a lakást titokban, anyósom tudta nélkül, azóta már ott is élnek az új lakók. Végülis AV anyja csak ott nőtt fel, abban a lakásban. Mi köze lenne hozzá.

2) A kutyával lakást sztornóztuk, marad a heti 600 eurós ideiglenes apartman. Klassz.

3) Miután a Sydney-i állást áttették Szingapúrba, a másik cégen belüli állást is buktuk, mivel azt meg Dublinból Londonba helyezték át és mi nem akarunk odamenni, fúj. (Kirándulni szép London meg minden, de ott élni - főleg gyerekkel - állitólag halál.)

3 megjegyzés:

  1. jajmár. tele van hatalmas parkokkal, kurva jó kis kerületei vannak - jó, hát piszok drága. mondjuk én a fél karomat odaadnám Londonért.

    VálaszTörlés
  2. egyedul maszkalni szuper, de ket kicsivel... egy baratunk egy eve koltozott at dublinbol es mar megbanta. megfizetheto - ertsd kurvadraga - alberlet az irodatol minimum egy ora (valahogy nem tetszik az otlet, hogy fel 8tol 7ig tokegyedul legyunk otthon), autoval mozogni pedig lehetetlen. (no ez sem szimpi) az ovi / bolcsi dragabb, mint dublinban (mondjuk ezt elkepzelni se tudom) es ugye sokkal-sokkal zavarosabb az egesz varos, mint a bekes, mar-mar kisvarosias dublin. szoval ha a ketto kozul kell valasztani, egyertelmuen marad irorszag. raadasul ott mar mindent ismerunk, nem kell megszokni.

    VálaszTörlés
  3. jó, hát ezek okésak, persze, azt tudjuk, hogy megfizethetetlen London, de szerintem az, hogy kisgyerekkel halál, az nem igaz.
    ha azt mondod átlagkeresettel halál, azt mondom, elhiszem.

    VálaszTörlés