Oldalak

2014. március 2., vasárnap

Utolsó magyarországi hetünk

Most (május 11) látom, hogy az utolsó otthoni hetünket még nem irtam le. Pedig lett volna mit... Szóval akkor visszadátumozva ime:
Hétfőn éjjelre Peti belázasodott, igy nem volt oviban, ami jelentősen megnehezitette a pakolásunkat... Dél körül beugrottak hozzánk Piroskáék, akik hoztak egy rakás dolgot, de mivel igy is azon stresszeltünk, hogy nem férünk be 50 bőröndbe sem, Anyuékra hagyományoztam az ajándékaikat. Délután mig Anyuék vigyáztak az alvó kölykökre, egy utolsót sütiztünk a Szamosnál, a Kökiben és beugrottunk a Tescoba is venni pár etetőcumit, hátha meghatja Palikát az igyekezetünk és eszik végre tápszert. (Nem jött be a trükkünk persze, ugyanúgy köpte ki a cumit, mint eddig.) Este AV elvitte Petit a gyerekorvoshoz, aki ismét irt neki antibiotikumot, hihetetlen, mig otthon voltunk, azon élt nagyjából...
Kedden tudtunk valamennyit pakolni, mert Peti a Nagyinál volt délután, igy nekünk "csak" Palkót kellett felügyelni.
Szerdán ortopédiára vittük Palikát, csipőszűrésre, délután pedig nagy közös játszózást rendeztünk a virágos játszón, a Kislakással szemben. Este Dávidkáék átjöttek Nintendózni, előtte AV-vel jól összekaptunk, de hogy min, arra már nem emlékszem.
Csütörtökön délelőtt visszavittem a Bondolinot és vettem egy szép újat (barnát), valamint megpróbáltam szerezni meggymagpárnát is a világ végéről, de mikor odakecmeregtem, kiderült, hogy csak rendelésre dolgoznak, "csak úgy" nem lehet ám beesni az utcáról. (Pfff.) AV délután Sanyi báéknál volt elbúcsúzni, hozzám pedig beugrott a Viki és csodálkozott, hogy még nem vagyunk összepakolva. (Utólag én is csodálkozom, nem voltunk normálisak...)
Pénteken totális őrületben csomagoltunk, megállás nélkül. Kiderült, hogy bőven több cuccunk van, mint kéne, igy vettünk még egy csomagjegyet és öt kézipoggyászt állitottunk össze... Borzalom volt a csomagolás, borzalom, még most is hányingerem lesz, ha rágondolok...
Szombaton repültünk vissza és bár a repülés maga jó volt, Peti már nagyfiú, Pali meg szinte végig aludt, nagyon stresszesek voltunk, mert repülni két gyerekkel undoritó egy dolog. Reggeli géppel mentünk, igy kora délután már a Mártiéknál voltunk. Döbbenten vettük észre, hogy a lakás merő kupi és kosz, a cuccainkat pedig szinte sehová sem tudjuk letenni. (Nem akartunk kipakolni, csak letenni a bőröndöket.) Mikor a gyerekek elaludtak, én is ledőltem azért, AV viszont nem tudott lefeküdni, túl ideges volt. 4 körül megjött Artúr és elvitte AV-t meg Petit a garázshoz, ahol a kocsink volt. Miután felvették a kocsit, a fiúk be is vásároltak, hoztak egy vagon tisztitószert és az estét AV takaritással töltötte.
Vasárnap délelőtt elmentünk Blanchardstown-ba az Eszterékhez, mert kölcsönkértünk egy utazóágyat (Palkó sima ágyon aludt mellettem szombat éjjel) meg egy pihenőszéket. Délután a Nutgrove Shopping Centre-ben voltunk, Palikát felkötöttem a Bondolinoban és mig Tescoztunk, AV meg Peti a Penney's-ben meg a Dealzben tombolt. Hazafelé Palkó üvöltött, mint az őrült, bármit csináltunk.
A hétfőt már leirtam - kedden pedig örökre megváltozott az életünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése