Oldalak

2014. május 23., péntek

Egyébként

A héten nem sok minden történt.
Délelőttönként rohantunk haza, miután leadtuk Petit az oviban, majd 2 óra múlva vághattunk neki újra az útnak. Igencsak unom már ezt a rohangászást, de főleg az idegesit, hogy szegény Palkó sosem alszik akkor és ahogy szeretne, mindig az ovihoz kéne alkalmazkodnia, ami ugye nem megy neki, ezért 10-15 perceket szunyál mondjuk úgy négyszer naponta... Gyér, igen gyér. Mondjuk túlzok, tegnap voltunk a Dundrumban, mert Maya-nak szülinapi ajit kellett lőni, (mit ne mondjak, tökéletes kardio edzés 1,5 órán át cipelni boltról-boltra egy 9,5 kilós gyereket, miközben a babakocsit csak úgy disznek tolom magam előtt) és ma délelőtt meg Bray-ben jártunk, a Sealife-ban* (szintén cipelős móka volt, ójeee), szóval mozgunk mi, mozgunk, de úgy éreztem, a héten talán kevesebbet, mint máskor.
Tegnap amúgy megnéztük az Itt vagyok cimű filmet, ami azért vicces, mert Viktort mindketten ismerjük: AV gimis osztálytársa volt és együtt jártunk vele angol szakra is. (Hogy elvégezte-e, arra nem emlékszem, az első években ott volt, az biztos.) Nagyon röhögtem, mikor a kommentekben azt méltatták, milyen jól játszik, milyen természetesen, milyen hitelesen, ugyanis Vida Viktor sajnos nem játszik, ő Ilyen. Szó szerint olyan, mint amilyen a filmben. Hehegős, hülyeségeket beszélős, fejvakarós. Ő nem szinész ebben a filmben, hanem simán bemutatja önmagát. Mókás.  
Ja és mellesleg ma sütöttem egy adag pogit, hurrá.

* Ez vicces volt, végre érdekelte Petit a dolog (Palkó csak riadtan pislogott, mert szinte tök sötét volt végig) és konkrétan egy érmet is kapott, mert megsimogatta a tengeri csillagot. Büszkén hordta egész nap, aranycsillag. A ponty etetést is megnéztük, interaktiv volt meg minden: a répa- és borsódarabkákat (ami tulképp egy negyed zacskó franciasaláta mix volt) a gyerekek dobhatták be háromra az akváriumba. Szétröhögtem magam, mert mig a többiek erőből belemarkoltak a kajás tálba, hogy minél többet szedhessenek ki, Peti kivett egy szem (!) répadarabot és ő azt dobta... Másodszorra mondta neki a fickó, hogy no, most esetleg egy borsószemet is kivehet és valóban, másodjára már egy borsószemet vetett oda négy-öt pontynak haha. (Ez amúgy annyira Peti, csak finoman, óvatosan mindent, mit nekünk vadság, elvégre nem gyerekek vagyunk... Most nézek is neki sand table-t az erkélyre, hiánya van messy play-ből úgy érzem. Igen, ez a mi hibánk, legközelebb (Palikánál) már jobban csináljuk, igérem. (Bár nem tudom, hogy fog menni, múltkor etettem almapéppel és amint kicsorgott egy kicsi, Peti ott termett, hogy jajajaj, töröljük le neki, töröljük le szegénynek a száját, jajajaj. Hát igy megy ez.))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése