Oldalak

2014. május 13., kedd

Playdate

Jaj, úgy izgulok, ma reggel Peti azzal ébredt, hogy hivjuk meg a Maya-t magunkhoz egyszer és addig nem tágitott, amig meg nem kérdeztem Maya apukáját, eljönnek-e hozzánk játszani a héten. Az egy dolog, hogy tök cikinek éreztem a dolgot (nem tudom miért, de ódzkodom az ilyesmitől... szegénykém persze önmaga nem tudta elintézni a dolgot, igy kénytelen voltam én "randit" kérni, de annyira jaj volt az egész szitu), de ezen kivül azt sem tudom, milyen is egy ilyen playdate olyan gyerekek között, akik nem értik egymás nyelvét... Állitólag pénteken beugranak, én pedig most egyfolytában azon agyalok, mit csináljak, mit süssek, milyen játékokat javasoljak, hogy jól érezze magát nálunk ez a kislány és esetleg máskor is eljöjjön.
Az a baj, hogy egyikünk (már sem AV, sem én) nem vagyunk túl barátkozósok és tudom, nem kéne, de tök rettegek az ilyen helyzetektől, amiket lazán kéne venni, természetesen, mert attól tartok, hogy ha Peti ezt az idióta görcsösséget látja, azt fogja hinni, ez ilyen, ezt igy szokás, pedig nem, nem, nem, csak mi vagyunk ilyen hülye magányos farkasok, akiket feszélyeznek a társas kapcsolatok. (Jól megtaláltuk egymást, mi?)
Jaj, annyira félek, hogy ő is ilyen kis antiszociális lesz, mint mi.
Mit csináljak, mit csináljak?

3 megjegyzés:

  1. Süss egy adag kakaóscsigát, vagy inkább vmi egyszerű, garantáltan szeretett gyümölcsös muffint és kész! Szerintem a kislányok eléggé könnyen feltalálják magukat és ösztönösen megoldják a kínos szitukat is...

    VálaszTörlés
  2. Nem szoktam nagy felhajtást csapni, ha átjön a szomszéd barát játszani. Kockákra vágok almát vagy olyan gyümölcsöt, amit szeretnek, répát, kekszet, pogácsát, innivalónak valamilyen szörp vagy rostos gyümölcslé. Úgyis a játék a lényeg. Ha van olyan, amit nem szeretnél, hogy szétkapjanak, azt tedd el! Én pl. a legókat szoktam eltenni, illetve tudja Gergő, hogy azzal csak egyedül vagy velünk játszhat.

    VálaszTörlés
  3. Koszi nektek. :)
    Vegul eleg kaosz volt, mindennel jatszottak, de ez van. Beszelni mondjuk nem nagyon tudtak, ez kicsit szomoru volt...

    VálaszTörlés