Oldalak

2014. június 20., péntek

Még nagyon régen

Jajj, szétszednek a programok. Múlt pénteken végül jó idő volt (csak párszor kezdett el csöpögni az eső, de akkor bemenekültünk a kézműves sátorba haha), úgyhogy elautóztunk 4 körül a Céges Summer Party-ra. Nem sokáig, 6-ig maradtunk, de pont elég is volt, mert már gyűlt a tömeg és Peti is kezdett megzakkanni. Voltak ugrálóvárak, az emlitett kézművessátor, ahol csináltunk Petinek egy pólót (pontosabban festettünk neki egyet, de nem akarja felvenni, mert szerinte csúnya lett, pff), szólt valami hangos zene, voltak függőágyak, óriási babzsákok és kajapia. Volt négy étel- és négy ital voucherünk, az utóbbiakat felhasználtuk, enni viszont csak két hamburgert ettünk, mert Peti a nagy izgalomban alig ült meg a fenekén, egyszerűbb volt azt mondani, hogy már nem vagyunk éhesek. Jól sikerült kis party volt egyébként, igaz, nem ismertem senkit, de amúgy is Petit kellett felügyelni, mert pörgött, mint a propeller.
Szombaton Anyuval meg Petivel Dun Laoghaire-ben jártunk a People's Parkban, ami totál fel van túrva, de a játszó azért ott volt és üzemelt hehe. Mivel Peti nem aludt délután, AV-vel elvittük a St Anne's Parkba illetve kimentünk Dollymount-ra is mókázni, mig Anyu otthon Palikázott. Este rádöbbentünk, hogy még fél 10-kor is süt a nap, mert nyár van, hurrá, igy Anyuval extra programot találtunk magunknak, miután a gyerekeket lefektettük: kiautóztunk a Poolbeg-hez és ábrándozva meglestük a naplementét, ó. 
Vasárnap sajnos esett az eső, igy délelőtt csak vásárolni tudtunk a Nutgrove-ban. Szerencsére délutánra kisütött a nap, igy miután letettük Petit meg Palit ebéd után aludni (előbbi persze nem alszik már, csak fekszik az ágyán és pislog), AV-vel elmentünk Bray-be. Egy ideig a Cliff Walk-on mászkáltunk, majd mikor túl sárossá vált az út, visszafordultunk. Ittunk egy kávét / teát, ettünk egy sütit és sokat beszélgettünk a munkahelyi dolgokról meg a seizure-ről is, szóval kihasználtuk, hogy senki sem szól / sir közben. (Egyébként eléggé visszatérő témáink vannak, de ez van.) 
Hétfőn miután elvittem Petit oviba, beugrottam a Dundrumba és kicseréltem Palika sapiját nagyobbra, mert amit vettem az sajnos kicsi lett. (Surprise, surprise.) Kapott egy kis polipot is, rágcsálni: csörög-zörög meg tükör is van rajta és mivel úgy megtetszett, vettem egyet Sebinek is, király vagyok, na. Ezen kivül vettem magunknak egy csokor sárga tulipánt, mert ezen a napon volt a házassági évfordulónk és mivel Anyunak másnap volt a névnapja, ő is kapott egy csokor virágot. (Előrelátóan Apák napjára is vettem egy kis meglepit amúgy, szóval szórtam a pénzt rendesen, de mióta gyerekeim vannak, szeretek húsz legyet ütni egy csapásra.) Délután csak a Herbert Parkban jártunk, Anyuval meg a két gyerekkel kisétáltunk, majd AV is megjelent egy koffeinmentes latteval, tudunk élni, mindig mondtam. Este, hogy kihasználjuk Anyut, az esti babysittert, a gyerekek ágyba zavarása után megint kimentünk a Poolbeg-hez és készitettünk pár szép naplementés fotót, hát igen, ezzel nem lehet betelni.            
És akkor még pár fotó Palikácskáról:

 
És a virágokról:

Ja meg a múlt heti Howth-ról:
Meg Petiről a Herbert Parkban:
És izelitő a következő napokból*:

* Erről már csak később, felkelt Palika.

1 megjegyzés: