Oldalak

2014. június 27., péntek

Peti aprók

  • Napok (hetek?) óta nem hajlandó se tepizni, se tv-t nézni. Sőt. Nintendo wii-zni sem. Ha bele is kezd, két perc sem telik el, abbahagyja.
  • Nagy favoritja lett Demjén. Különösen az Iskolatáskát és a Mikor elindul a vonatot szereti. 
  • Az oviban megszerette a Crunching, munching caterpillar-t. Ezt kérte névnapjára. Sosem kapott még semmit névnapjára, igy hozzácsaptunk neki egy LeapReader-t is, hátha beindul az angolja.
  • Fosik a legyektől.
  • Az estéink úgy telnek mostanság, hogy mig én megetetem és leteszem Palikát fél 9 és negyed 10 között valamikor, AV mesél neki, Krofátiáznak és beszélget vele kicsit az ablak előtt ülve. Mikor végzek, bemegyek hozzá, elolvasok egy mesét a Sün, akit meg lehet simogatni-ból, viszek be neki egy kis vizet, majd eljátszuk a Szomorú vagy vidám stb játékunkat* és kb negyed óra bentlét után kijövök. Ha nem hiv vissza, másnap kap egy Maoam-ot. Mivel már régóta nem alszik délután, elég fáradt ahhoz, hogy az esték 90%-ban ne hivjon be, igy fél 10-kor legkésőbb véget ér az aznapi műszak. (Palika éjfélkor, négykor, hatkor kel és hétkor végleg elkezdi a napot. Áh, cseppet sem vagyok álmos.)
* Végigkérdezem, hogy szomorú vagy vidám, boldog vagy boldogtalan, okos vagy buta, magas vagy alacsony, szép vagy csúnya stb-e. Az utolsó a büdös vagy jó illatú, erre úgy felel, hogy büdös, én megszaglászom és elájulok a bűztől. Ezen nagyokat röhög.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése