Oldalak

2014. július 17., csütörtök

Heti beszámoló

Hétfőn-kedden itthon voltunk, mert Peti ugye beteg volt. Hétfőn jártunk a GP-nél (ezúttal a Barrow Medical-ba mentünk, mint irtam már, mert nem akartam a Hanover Medical-nál szórakozni a parkolással), hogy mégis mi lehet ez a kórság és megkaptuk a fülgyulladás diagnózisát. Megbeszéltük, hogy ez a hely is kiesett, úgyhogy körbekérdeztem és megállapodtunk AV-vel abban, hogy ha legközelebb megint orvoshoz kell mennünk, akkor a Morehampton Medical-ba megyünk valami Sonja-hoz, mert ő állitólag jó. Hát meglátjuk. Vagyis inkább szeretném, ha minél később látnánk meg. A hétfői nap jó hire volt, hogy megjött a Crunching, Munching Caterpillar, CD-stől. Egész aranyos kis mese, szerintem a Very Hungry Caterpillar-nál jobb, pedig az 13 euro volt, ez meg 7. No nem mintha egy könyv értéke az árán múlna, de még mindig fáj, hogy egy füzetért kiadtunk annyi pénzt, sóher vagyok, na. Este Palikával Tesco-ban jártunk, tudunk élni, tudom. Kedden az égvilágon sehol sem voltunk, szuperül telt hát a nap.
Szerdán, vagyis tegnap, végre mehetett Peti oviba, úgyhogy amig ő kézműveskedett, mi Palacsintával a Nutgrove Shopping Centre-ben mászkáltunk. Megvettük Petinek az amazonon elveszett LeapReader-t, jártunk a Dealz-ben, a Dunnes-ban, a Penney's-ben és a Tesco-ban is. Egész jól birta, mondjuk úgy, hogy szinte végig kézben volt. Délután, mivel ragyogó idő volt, kimentünk a Herbert Parkba és jót mókáztunk. AV utolsó fél napja volt a héten, szépen telt szerintem. Először ők mentek ki Petivel és mikor Palika a 45 perces alvásából felébredt, mi is utánuk mentünk. Este rendeltünk pizzát, mert kenyér nem volt itthon és némi LeapReaderezés után ennyi, eltelt a szerda is.
Ma délelőtt mig Peti ovizott, beugrottunk a Supervalu-ba Pajával meg benéztünk a Mothercare-be is, mert szerettem volna neki venni rugikat, mert kinőtte az eddigieket. Sajna nem volt az inyemre való rugetta, ezért mehetek majd talán a Tesco-ba vagy a Dunnes-ba, hát ez van. Mivel az idő még most is szép, ovi után azonnal kiugrottunk Seapoint-hoz, de csak kevés időnk volt, mert jött a dagály. Nagyon szenya ám ez a dagály, mindig elfelejtem, milyen piszok gyors: az egyik pillanatban még száraz homok 5 perc múlva már úszik, nagyon brutál. Ennek ellenére Peti jót pancsolt, Palika meg bevágott a parton 100 gramm édeskrumplit almával és végig megrovóan / unottan nézett. Itt tartunk, szevasz tavasz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése