Oldalak

2014. szeptember 21., vasárnap

A hét legvége

Hol is tartottam... Jó volt a tenisz, Peti szivesen járna, azt mondta, úgyhogy most 10 héten át vasárnap délelőttre (legalábbis 45 percre) van programja potom €80-ért. A vicc, hogy az ovis csoportjából (16-an vannak) két kisfiú is ott volt, Christian és Hugo. Ezért is örülök, hogy átjöttünk ebbe az oviba, igy van esélye, hogy az iskolát nem totálisan új gyerekek között kezdi majd. Ebédre csirkemellet ettünk rizzsel és répás-krumplival, illetve csináltam egy kis adag körtés-szilvás crumble-t is, mert a tegnapi almás-szilvás akkora sikert aratott, hogy már egy morzsa (érted, morzsa haha) sem maradt belőle.
Ebéd után elvittem Palikát sétálni, mert ragyogó idő volt, sütött a nap, de a barna levelek már ott rocogtak a lábaim alatt, ahhh, végérvényesen itt az ősz, úgy érzem. Egy órát sem sétáltunk, mikor Paja bealudt a kocsiban, én pedig sietős léptekkel hazafelé vettem az irányt, de persze mire felértünk felkelt (10 percet szunyált) és még vagy egy órán át szenvedett, hogy újra elaludjon. Amikor végre kidőlt, én is lefeküdtem mérgemben és bár fél óra után felébredt, AV visszaaltatta, igy bóbiskolhattam 1,5 órát, hurrá. Ekkor uzsonnáztam és mig a Fiúk összeszerelték az egyik fiókos szekrénykét, újra levittem Paját levegőzni. Ezúttal a Herbert Parkba vittem, hintázzon kicsit, majd hazafelé beugrottunk a Centra-ba, mert egy deka kenyér nem volt itthon, én pedig elgondolkoztam, hogy a házunktól 10 perces sétára legalább nyolc kávézó és négy kis bolt van, hát hol élünk mink.
Miután a héten szépen kipipáltunk jó sok mindent, úgy döntöttem, hogy ezentúl heti to-do-listet csinálok, mert úgy tűnik, a napit nem tudom betartani, de ha igy egy hetet adok meg határidőnek, akkor az szuperül működik.
Hát ennyit a hétről.

2 megjegyzés:

  1. Mekkora betyár Palika azon a képen :-DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D Mindenkire igy vigyorog, nagyon durva. Szoknom kell még, Peti jóval mufurcabb gyerek volt.

      Törlés