Oldalak

2014. szeptember 16., kedd

Élünk

Tegnap végül voltam aqua-aerobicon, jó volt, kimozdulni is meg mozogni is, bár elég vicces volt, hogy ott ugráltam a 60+ korosztályban. Bakker, maga az edző is volt vagy 55. Esetleg 60. Lehet, legközelebb simán csak úszni megyek, az még olcsóbb is. (€12 volt egy óra most, az úszás asszem csak €8) Van amúgy Baba-mama úszás is, nem tanfolyam, pay-as-you-go, szóval csak ilyen lötyögés, az is €12. Ha egyszer Palika úgy ébred egy szombaton a délelőtti alvásából, hogy odaérünk (11.30-kor kezdődik) lehet kipróbáljuk.
Nyomom amúgy a kalóriaszámolgatást rendesen, ami meglepő, hogy nem is a cukor a túl sok az étrendemben, hanem a zsir. Ez milyen már. Sosem gondoltam volna. Most az a terv, hogy egy hétig megfigyelek, megnézem, miket eszem úgy alapból és azokban mennyi kalória van és majd jövő héten fogom vissza magam, elvégre tudnom kell, honnan indulunk hahahaha.
Tegnap ovi után egyébként átvettük a footmuffot, bazi meleg, nem tudom, mikor fogjuk használni, talán ha átugrunk az Északi sarkra... A biznisz megkötése után benéztünk a South Dock street-i játszótérre, de sajnos még mindig elég lepra, úgyhogy nem is maradtunk sokáig, csak addig, mig Peti jól beverte a homlokát a körhintába és növesztett egy nagy púpot a szemei közé.
Igy vagyunk hát.

Ja, ami a mai to-do-listemet illeti, lásd a tegnapnál. Jajj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése