Oldalak

2014. október 3., péntek

Palis

Most döbbentem rá, hogy kilenc hónap elszaladt és még nem is irtam arról, mit szeret Palika vagy min tud gyöngyözően kacagni.
No szóval: ha puszilgatjuk a nyakát vagy a hasát, az mindig nyerő. Akkor a sirás sem fontos, amig jön a puszi, röhög. (Aztán persze folytatja a bőgést, amint nem durran a csók.) Aztán. Imádja, ha Peti horkantgat neki. Fetreng a röhögéstől, ha meghallja. Ezen kivül különös vonzalmat érez a tollak iránt, többször találtam már megmagyarázhatatlan tollfoltokat az arcán illetve komálja a takaritó eszközöket is, előszeretettel ölelgeti a partvist, nyalogatja a lapátot és egyszer azon kaptam, hogy a felmosó mopot rágicsálja (!). A fürdőszoba egyébként is nagy kedvence, amint teheti (és teheti, mert rossz a zár, be tudja lökni az ajtót, ha nincs belülről bezárva), beszökik és ott kutat, feltámaszkodik a kádra vagy Peti fellépőkéjére és keresi, mit kóstolhatna meg. Furcsa nekem ez a nagy oralitás amúgy, úgy rémlik, Peti nem volt ilyen szájas (persze lehet, hogy már csak elfelejtettem), nála, mármint Petinél szinte soha nem kellett attól tartani, hogy lenyel valami tiltott dolgot, mert viszonylag hamar leszokott a vegyünk-mindent-a-szánkba akciókról (talán azért, mert kevesebbet szopott?), Palika viszont azonnal, mindig és mindent a szájába tesz, legyen az akár egy pingponglabda (múltkor AV egy pingponglabdát operált ki a szájából, hát őrület, hogy fért be) vagy épp az orrom.
Nos hirtelenjében ennyi, ha eszembe jut még valami, kiegészitem, addig is szevasz tavasz, felébredt fél óra után (vajon miért nem alszom a délelőtti / délutáni alvóidejében?), megyünk Supervalu-ba, mert BOGOF akció van pelusra. (Miket tudok, mióta aktiv ir fórumtag vagyok, mi?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése