Oldalak

2014. október 8., szerda

So what is your cushion?

Nincs mit irnom, unalmasan hömpölyögnek a napok, pipálgatom a listámon az elvégzett dolgokat, ma eladtam a kiskádat, előszedtem Peti téli kabátját (még jó rá, hurrá, a lábai nyúltak meg, a felsőteste úgy tűnik nem annyira nőtt meg vagy esetleg tavaly jó nagy kabátot vettem neki), főztem spenótos-mascarponés tésztát, épp kenyeret sütök és tervezem, hogy a sütőtökös sütit is kipróbálom még ma - a hozzávaló sütőtök már sül mindenesetre...
Vicces amúgy, hogy pár hete irtam, hogy én ugyan nem főzök Palikának eská, mikor szuper jó üveges kajákat is tudok venni - no ehhez képest, mióta megvan a rúdmixerem, éjjel-nappal pürésitek, alkotok, főzőcskézek: borzasztó, azt hiszem, ez már a vég, kezdek belebetegedni az itthonlétbe.

Annál is inkább ezt érzem, mert ma ez fogadott FB-n:
I went and visited a friend yesterday who quit her job and is currently home with her baby. Her house looked so homely, the living room had a nice rug, lovely photos up on the wall, big cushions on the couch. So I commented: "Wow A, you became so domesticated." Her answer: "Man, since I quit my job, I started to give a s@@t about cushions! What's your project?" GOLD! I love her!  And I am still laughing. She says one needs a project (cushions or whatever), otherwise one goes mental staying home with a kid. So what's your cushion?

7 megjegyzés:

  1. Én ezt befordulásgátlónak hívom :D (nekem a kötés, néha varrás, torták, stb)

    VálaszTörlés
  2. :) :) Igen meg lakásszépitgetés. :)
    Nálam dublinfox.com meg takaritás illetve mostanság az egészséges(ebb) kaják gyártása.. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem meg már boltom is van :) mi az a dublinfox?

    VálaszTörlés
  4. Milyen boltod?
    dublinfox.com egy oldal, gyerekbarát dublini helyekkel. ;)

    VálaszTörlés
  5. És ezt a dublinfoxot Te találtad ki / Te csinálod? :) hol lehet megnézni?
    A boltom itt van: https://www.etsy.com/shop/zetaemme ;)

    VálaszTörlés
  6. Aha, én egyes egyedül. :) Hát beirod, hogy dublinfox.com. :D Ennyi. :)
    Nem is tudtam, hogy igy kreativkodsz, gratulálok! ;) Nagyon szépek, roppantul irigylem azokat, akik képesek ilyesmiket kitalálni / megvalósitani.

    VálaszTörlés
  7. Király!! Csak itt a blogod fejlécében néztem, de most megnéztem a linket (tudom,milyen béna már, hogy nem jöttem rá magamtól :D Szuper az ötlet, és tök jól van megcsinálva. Nahát, nem is tudtam, hogy honlapot is tudsz csinálni! :)

    VálaszTörlés