Oldalak

2014. november 6., csütörtök

Amik irritálnak

Mostanság. Meg úgy általában.

1) Van egy ismerősöm, irtam már róla, a BUMP vezetője, három gyerekes anyuka, aki otthon van még a pulyákkal és egyszerűen mindig levelekkel bombáz. Akárhányszor kinyitom a gmail-t, ott egy üzenetecske, hogy találkozzunk a héten, a jövő héten, a jövő hónapban, bármikor. Tudom, hogy antiszociális vagyok, de akkor ez a nő tuti pro- (vagy szim-? mit tudom én)szociális. Eddig egyszer bólintottam rá egy ilyen találkára, még nyáron, augusztus környékén, nem tudom, mit nem lehet azon felfogni, hogy minden percem kiszámitott, amibe nem férnek bele találkák. Ez most roppant fellengzősen hangzik, tudom, de elsősorban nem magam miatt kiszámitott az életem, hanem mert Palika szinte óramű pontossággal alszik délelőtt és délután, amikor pedig fenn van, akkor Petit visszük oviba, őt hozzuk onnan vagy épp vásárolunk és ügyeket intézünk. Ennyi. Nem tudom, minek erőltetni azt, ami nem megy, már nekem esik szarul, hogy sok levelét ki sem nyitom, mert akkor tudok arra hivatkozni, hogy ajjjj, hát elkerülte a figyelmem, hogy irt, hát de sajnálom.
2) Van ugye a Dublinfox, amiben egy csomó munkám van. A napokban irt egy nő, hogy kitennék-e egy survey-t az oldal FB lapjára, amire én lelkesen bólintottam, mert nagyon rendes vagyok ám alapból és segitőkész, de lassan-lassan kiderült, hogy ő egy olyan oldalt szeretne létrehozni, ami összegyűjti a játszótereket, játszóházakat és a gyerekek számára érdekes helyeket Irországban. Igen? Hát bazmeg szerinted én mit csináltam? Láttam, hogy a témában fellelhető oldalak baromi hiányosak, érthetetlenek, kereshetetlenek és összevisszák, ezért készitettem egy egyszerűen használható, nagyon alapos és részletes honlapot iszonyú sok fotóval, amiket a saját kis kamerámmal fotóztam, miután a saját kis kocsimmal egyesével elmentem a helyszinekre. És erre bakker valakinek van pofája odajönni hozzám, hogy neki ez az ötlete van, adjak már tanácsot. Hát anyádat, azt. Arról nem beszélve, hogy akárhányszor odaböffentek neki egy sort, tuti, hogy 1 percen belül reagál egy vagonnyi kérdéssel. (Utálom azokat az embereket, akiknek irok és fél percen belül már vissza is irnak, mindig, kivétel nélkül, tök mindegy, hogy reggel 6-kor vagy éjfélkor jut eszembe, hogy keressem őket. Ez azt jelenti, hogy nonstop a gép előtt ülnek. Fúj.) De most komolyan, nem a pofátlanság teteje megkörnyékezni?! De.

Leave. Me Alone. Mindenki. Ne irjatok, ne hivjatok, ne üzengessetek, kuss legyen mindenkinek. Na. (A jelenlévők természetesen kivételek, a kommenteknek mindig örülök, az más.)

+1) Eszembe jutott még, hogy valamiért idegesit ez a nagy gluténmentes őrület is. De miért, de miért jó az, hogy mindenünk gluténmentes, még ha egyébként tök egészségesek is vagyunk? Oké, ezek itt alant pl finomak, de bakter aranyárban vannak. Mint minden -mentes cucc. Aha. Csak nem itt van a kutya elásva?

6 megjegyzés:

  1. A folyton "randira" hívónak írd azt, hogy "jajj, ezt megint elképzeltem mennyire is jó lenne, ha le tudnánk végre ülni egy capuccino mellé, és csak csevegni órákig, de hidd el, elképzelésem sincs, mikor tudnék erre időt szakítani. Jelenleg olyan a két gyerek napi rendje, hogy minden percem be van osztva. Szerintem az érettségijük után tudok erre igent mondani" :D :D :D És akkor kb 17 évig nem hív :D :D

    VálaszTörlés
  2. Áh, szerintem akkor is hivogatna. :D Igazság szerint nem csak engem hiv, folyton látom, hogy kétségbeesetten keres kávézó-partnereket, de basszus. Nem igaz, hogy valakinek hetente többször igénye van folyamatosan a társasági életre... Vagy igen?!
    (Nem csatlakozol a Titkos Télapóhoz?)

    VálaszTörlés
  3. A második... pff! aztán hány ilyen pofátlan dög ténfereg a világban. Jájj! Nekünk meg lelki furkánk van, ha lenyúlunk egy iciri picirit valakinek az ötletéből, ami a mi ötleteinkbe ágyazva már teljesen más is lesz... de akkor is.
    Szemérmes koldusok vagyunk mi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az utolsó mondat. :D :D
      De tök felbosszantottam magam, tényleg. :D
      Mondjuk most már leszarom, de akkor is. :P

      Törlés