Oldalak

2014. november 18., kedd

Fanfárok hada

Palika kérem szépen tegnap este lefeküdt szokás szerint 9-kor és ugyan 3/4 2-kor (már ez is, 3/4 2-kor!) felkelt kicsit enni meg 7 körül is mocorgott, de végül reggel 8-kor állt fel a kiságyában, hogy most már aztán induljon a nap. El sem hiszem! 11 órát aludt egyetlen ébredéssel! Őrület. Mondjuk most már abszolút nem értem őfelségét, eddig hogyhogy óránként kelt, mi változott*...

* Két dologra tudom fogni ezt a rendkivüli esetet:
1) Este a vacsorámhoz kamillateát ittam, tehát lehet, hogy a lefekvés előtti evésnél (meg 3/4 2-kor) átszivta magába a cuccot és ettől megnyugodott.  
2) Mivel a napokban leesett, hogy ez a csóri gyerek csak a hipergyors reggeli és a két alvása előtti szintén sebtében intézett szopása során vesz magához anyatejet a lefekvés előtti egyetlen alapos(abb) evésén kivül, eszembe jutott, hogy lehet, hogy tejhiánya** van, ezért este szó szerint belediktáltam 90 mili tápszert. (Ismét emlékezzünk meg arról, hogy az éjszaka viszonylag jól alvó Pipi szinte csak tápszert evett már 10 hónaposan és 11 hónaposan pedig végképp befejeztük vele a szoptatást.)

**  Tápszert is csak annyit kap, amennyiben feloldom a Weetabixet. Kétszer 60 mili nagyjából. Maximum.

Földiekkel játszó Égi tünemény, Istenségnek látszó, csalfa, vak Remény... Jajjjjj. Bárcsak bárcsak...

3 megjegyzés:

  1. De ha mégsem... akkor meg elhiszem, hogy el fog durranni az agyad, mert most már azt is tudod, hogy képes rá. Ha ahhoz szottyan kedve... :-P

    VálaszTörlés
  2. De jó, de jó! Hát van remény, meg fény az alagút végén :-DD

    VálaszTörlés
  3. :D Na, lett még egy ok: tegnap este óta 38,5 a láza... Lehet ezért aludt ilyen jól éjszaka... (Igaz, most meg óránként kelt a köhögés miatt...)
    Eh, ilyen a mi formánk!!!
    Drukkoljatok, hogy nem a bujkáló betegség dolgozott hétfő éjjel!!!!

    VálaszTörlés