Oldalak

2014. november 17., hétfő

A Hétfő bűn

Szegény Pipetta (Palika pedig Paletta, hát ez van) elég rosszul van azért, köhög és bágyatag lett igy délutánra, pedig egész nap pörgött. Nem a régi még, na. Holnapra kértem időpontot a GP-től: fél 1-re megyünk.
Mivel délben egész jól volt, ebéd után elszaladtunk a Lidl-be, mert ma kezdődött pár akció: vettünk Palikának egy nagyon aranyos barna felsőt meg nekem egy kicsi kapcsos tortaformát illetve szépen be is vásároltunk ezt-azt, ha már ott voltunk. Mivel a nutgrove-i Lidl-vel szemben van a Homestore and More, oda is beugrottunk, mert olyan szép (de tényleg) és vettem egy bocis ülőkés tárolót, egy loaf tepsit (mi ez magyarul?) meg pár sütikiszúrót is, hogy több kedvem legyen ezentúl sajtost meg pogácsát sütni. 3/4 4-re értünk haza, Paja hálistennek nem aludt el hazafelé, mondjuk nem is csoda, nyomtam, mint állat. (Igy 15 perc a Nutgrove, szuper.)
Most Peti próbál aludni, fogom a kezét (igen, én egy kézzel gépelek, ciki, nem ciki) és próbálom beszervezni AV-t, hogy holnap vegyen ki fél napot és akkor egyedül tudom vinni Petit az orvoshoz, nem kell Paleszt is odaráncigálnom. Igy vagyunk hát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése