Oldalak

2014. november 13., csütörtök

Gyors

Jelentem tegnap Paja 14 másodpercig állt kapaszkodás nélkül, menő, mi? Illetve ömlik a nyála... Még mindig. Nagyon durva, most komolyan 10 hónaposan kijön majd az őrlőfoga? Eh...
Ami meg Petit illeti: tegnap tök aranyos volt*, szó nélkül jött velem a Tescoba is ovi után, nem marhult, nem szófogadatlankodott, időnként ugyan sasszézva haladt meg hátrafelé, no de istenem.
Este amúgy voltam a Starbucks-ban feltöltődni, egy órácskára léptem csak le, de ez is jó volt, ittam egy latte-t meg ettem egy narancsos muffint, ó, hát remek volt, de tényleg.
Tegnap amúgy a Boots-ból is és a Tescoból is rendeltem online, előbbiből egy bio babafürdetőt, utóbbiból meg a nehéz dolgokat, amiket nem vagyok hajlandó hazacipelni két gyerekkel együtt.
A mai nap hire meg, hogy Apu postára adta a Fiúk karácsonyi pólóit**, hurrá.
Az eső pedig csak zuhog, zuhog, zuhog, már nem is tudom, milyen a napfény...

*
Hát nem is tudom, mit mondjak, de tegnap nem volt oviban Christian... Az a gyanúm, hogy ezek ketten (meg a többi jómadár) nagyon felpörgetik egymást délelőttönként és ez ilyen hülye viselkedésben nyilvánul meg Petinél. Nem azt mondom, hogy egy szent, mert magától is nagyon akaratos, makacs és sokszor követelőző tud lenni, ami azért nem egy leányálom egy szülőnek, de sosem csinált olyan gyerekes dolgokat, mint mostanság és sosem volt ennyire szófogadatlan. Nem akarok mentségeket keresni a hülyeségére, de szerintem azért viselkedik mostanában ilyen furcsán, mert 1) ezt látja a többiektől az oviban és amilyen kis tökkelütött (= kicsi), nem tudja, hogy melyik viselkedésformákat kell / szabad ellesni másoktól és melyikeket nem, szóval utánoz ő mindenkit 2) AV két hétig nem volt itthon és március óta az apahiány bizony nagyon megviseli csórikámat, ami talán igy csapódik le nála 3) Palika egyre "emberibb", egyre mozgékonyabb, egyre jobban kommunikál és igy (tudat alatt persze) talán most fedezte fel Peti, hogy az öccse nem egy játékbaba, hanem egy teljes jogú családtag, pont, mint Ő és ez azért elég fájdalmas élmény lehet, amivel nem igazán tud megbirkózni...

**

2 megjegyzés:

  1. Nagyon csini szerkok. Es egyediek :-)
    A januari babak nyilvan ilyenek, apu elettarsanak az unokaja is lepeget mar, folyton fogzik, es alig alszik, ha ez megnyugtat :-)

    VálaszTörlés
  2. Tökre tetszik nekem is - főleg, hogy egyformában láthatom végre őket. :D
    Mondjuk most már Palika mérete beérte Petit, mert most már sok olyan ruha van, amiből nem baby méret kell neki, szóval mostantól lassan járathatom őket egyformába haha.
    Neeeem tudom, hogy ez a januártól függ-e, szerintem ez egy új generáció, gyorsan érnek as such. :D

    VálaszTörlés