Oldalak

2014. november 21., péntek

Agybaj

Úgy tűnik, hogy az örök érvényűnek hitt "még pedig egy gyereknek valamikor aludnia KELL" szabályt Palika egyetlen tollvonással keresztülhúzza.
Tegnap és tegnapelőtt napközben háromszor 30 percet aludt ezer évnyi ringatás, tutujgatás, simogatás után, majd a borzasztó szerda éjszakát még meg tudta fejelni azzal tegnap éjjel, hogy húsz percenként ébredt este negyed 9-től reggel 7-ig. Ja nem, bocs, 1-től negyed 3-ig totálisan fenn volt, végig és még csak nem is tűnt úgy, mintha aludni szeretne... Egyszerűen nem tudom, hogy birja. Most fél 11 múlt és természetesen fenn van. Szerintem az elmúlt napokban ha 7-8 órát szunyázott ezermilliónyi részletben, sokat mondok.
Amúgy cáfoljon már meg valaki, az nem úgy megy, hogy ha az ember lázas, akkor bágyadt? No hát Palikánál persze nem, 37,5-38,8 között van a láza kedd este óta és tessék. Frissebb, mint valaha.
A slusszpoén amúgy, hogy én is elkaptam tőlük a kórságot, úgyhogy folyik az orrom, fáj a fejem meg a torkom és szédülök. Ja és slusszpoén kettő: Pajika mindezek mellett ezerrel növeszti az őrlőit is: patakokban folyik a nyála, csikot húz maga után a szőnyegen, mint egy csiga és nem eszik, egyetlen falatot sem... (Inni iszik azért, de már a szopás sem igazán megy, tegnap éjjel egyszer evett csak.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése