Oldalak

2014. december 7., vasárnap

Csakazértis!

Már irtam, hogy úgy érzem, Palikában van egy csakazértis faktor, hogy megmutassa, hogy hiába fiú ő is, egyszerűen homlokegyenest Peti ellentéte. Mostanság elkezdett felmászni a bútorokra. Tegnap a kanapéra küzdötte fel magát, ma a két lépcsős fellépőkére a fürdőszobában. Nagyon durva, nekem sosem volt mászós gyerekem, Peti a játszótéren sem mászókázik, mindenhol nekem kell segiteni nagyjából, utálja az ilyen dolgokat, mindig is utálta, úgyhogy most csak lesek Paján, miket művel. Jajj, mi vár még rám.

4 megjegyzés:

  1. Nem kell minden nap kávéznod. :-D
    Nálunk ez vendégségben ütközött ki mindig, mert soha senki nem volt felkészülve olyan szintű mászásra, mint amit R. produkál. Ha meg nálunk van vendégségben nem mászós/normális gyerek, akkor rágom a körmeim, hogy mikor pottyan le a lépcsőn, vagy sodorja le a miénk.

    VálaszTörlés
  2. :D Mindig hüledezve olvastam, mi hajtja Rebbát, hogy másszon, mikor egy gyerek nem is mászik csak előre, felfelé soha, erre tessék. Megkaptam. :D

    VálaszTörlés
  3. Van LÉdáról egy hosszú videóm arról, hogy megpróbál felállni a kanapé mellett. Akkor még csak kúszni tudott. Félelmetes, mennyire akarta, vagy tizenötször nekivágott, mire sikerült, és a végén látszott, hogy a tömény "akkorismegcsinálombzmg"-düh dolgozott benne.
    Szóval szép kaland vár rád! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D :D "akkorismegcsinálombzmg"

      Ó, ez Petinél is ismerős, csak ő másmerre kanalizálta ezt az azérist (és azóta már tökélyre fejlesztette, megőrjit vele, még egy ilyen gyereket, aki ennyire köti az ebet a karóhoz, nem hordott a hátán a föld* - no jó, párat tuti hordott, de érted), a felfelé mászás sosem izgatta. :D :D

      * Most az a projektem, hogy "rugalmasságra" tanitom. Már ismeri a kompromisszum szót, röhej, használja is, csak éppen nem képes még mindig csomó mindenben engedni.

      Törlés