Oldalak

2014. december 6., szombat

Szép Mikulás

  • Mióta Paja is elkapta ezt a szart (szerda este óta - most szombat reggel van, vagyis 2,5 napja), 20 percnél többet nem aludt egy húzásra - se éjjel, se nappal. Nem kap levegőt, fulladozik, köhög, fáj a hasa (!) és roppant szorulása van (!). Egész éjjel tekereg, kiabál, nyög, enni nem eszik (szia mellgyulladás!), ha sikerül is letenni, 20 perc után újra fenn van és sir. Mondjuk a láza legalább elmúlt, tegnap napközben már csak 37,3 volt, szóval ezúttal valami k*rva virussal van dolgunk, gyű-lö-löm ezt az évet, undoritó, szar, fos év. 
  • Megjött. (Úgy érzem, 30 napból 15-öt megvan, nem értem, hogy van ez. Ráadásul a hasam is fáj, ami soha nem volt rám jellemző.)
  • Mindenki feszült, veszekszik mindenkivel, Peti elviselhetetlenül szemtelen lett, fikáz folyton mindent, AV szintén, tegnap este próbáltam főzni életemben először székelykáposztát, azon is kiakadt, hogy minek töltök ennyi időt a konyhában... (Mondjuk ezen szokott, amivel abszolút kiveri nálam a biztositékot, mert 1) aki nálam gyorsabban főz / süt, az hazudik 2) nem magamnak főzök / sütök bssza meg...)
  • Minden szempontból elegem van, minden.

2 megjegyzés:

  1. Nos, ebben csak támogatni tudlak: ez az év monnyon le! :-(
    Az én férjem bezzeg amiatt még sosem reklamált, hogy folyton a konyhában rohadok... :-(
    Jobbulást Palikának! Meg az egész családnak...

    VálaszTörlés
  2. Szar, ahogy van.
    Hát ő sem sajnálatból pattog, hanem mert addig nála van minimum egy gyerek...

    VálaszTörlés