Oldalak

2014. december 3., szerda

Plusz

Remélem mindenki sejti, mi a következő update: Igen, Palika is lázas. No comment.
Amúgy azt még nem is irtam, hogy ugye rendeltem pár cuccot múlt héten a sportdirect-től, hétfőn meg is jött a csomag és bakter egyetlen egy rendelt cumó sem jó rám. A cipő kicsi (38-as, de alig fér bele a lábam, pfff, idióták, világéletemben 38-as cipőt hordtam), a mackógatyó, a pulcsi és a kapcnis felső nagy. Pedig a macigatya 10-es, a pulcsi meg a felső meg 12-es. Álmomban nem rendeltem volna 8-as nadrágot meg 10-es felsőket, hát ez Anglia basszus, nem Amerika. (Onnan tudom, hogy kisebb méretet kell rendelni.) Eh. Komolyan, kedvem lenne hizni. Most adhatom el mindet fél áron. (Visszaküldeni egy vagyon lenne és ha rendelek is más méretet, vajon az jó lesz? Nem.)



6 megjegyzés:

  1. Pedig a cipő nagyon, nagyon cool!

    VálaszTörlés
  2. A kapucnis szine pedig nagyon szép, sirok.
    (Mondjuk az annyira nem böhöm nagy, inkább az ujja hosszú, de derékban okés viszonylag, de a cipő gáz, összenyomja a lábujjaimat, ami röhej, SOHA nem volt 39-es cipőm még, soha.)

    VálaszTörlés
  3. Persze, a többi se csúnya! Csak azok nem az én stílusom...
    Annyira hosszú? nem megy el kicsit lazább ujjúként?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy az lesz, mert baromi jó a szine. :)

      Törlés
  4. Biztos eső után köpönyeg, de nem lehet boltba visszavinni? Nincs a közeletekben? Ha jól emlékszem, egy csaj mesélte, hogy a sportsdirectes online rendelését visszavették a boltban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dublinban nincs üzletük. Csak a UK-ben. :(

      Törlés