Oldalak

2015. február 4., szerda

Volt délelőtt a bio cuccokért Kriszti, jól elbeszélgettünk megint, hát, nem lesz könnyű lelépni innen, az biztos. Két hete paleozik egyébként szegény, teljesen kivan, nagyjából elfogyott, tűbe lehetne fűzni, de mivel a párja elkezdte, ő jó asszonyként követi - hát, van ilyen is, most mit mondjak. (Én ennél sokkal szenyább vagyok, sosem tudnék fogyózni más "kedvéért", hogy ne vigyem kisértésbe, jajj, a hideg is kiráz a gondolattól, imádok enni...) Ha már kaja, tegnap sütöttem édes kiskifliket, ma sósakat szeretnék, remélem jobbak lesznek, mint a tegnapiak, amik nekem nem nagyon izlettek, de lehet, bennem volt a hiba, mert T. meg Palika odáig voltak tőlük.
Paja egyébként már kb azt eszi, mint mi, a héten úgy falta a túrós tésztát, mint annak a rendje és ma kiwit reggelizett, mókás, hogy már ekkora, lassan érettségizik.
Foglaltam Petinek helyet péntekre a Mini Active-re, megnézzük, milyen és ha jó, jár majd, mig itt vagyunk. Ha nem jó, még megnézhetjük a táncot meg a focit is, valamelyik csak bejön. Apropó foglalás: Palikát kedden viszem oltásra, megkapja az MMR-t, jajjj, szegénykém, előre sajnálom. Igy március közepéig megkaphatja a 13. havi szurit is és kész, végeztünk egy darabig. (Bár a bárányhimlő oltáson még gondolkozom... Lehet, azt otthon adatjuk be neki, gondolom olcsóbb is, mint itt...)
No most to do list irás következik...  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése