Oldalak

2015. április 27., hétfő

Amúgy nem annyira vészes a helyzet, mint tűnik, T. igyekszik minél többet segiteni, odateszi magát, tényleg, ha eszébe jut, nincs okom panaszra a körülményekhez képest, csak maga ez a kilátástalanság aggaszt...Hogy mi lesz a jövőben? Honnan lesz babysitterünk? Hogy fogom T-re bizni egyik vagy másik gyereket, ha nincs kizárva, hogy egyszer csak úgy rohama lesz? Mondjuk vezetés közben... Hogy számolok el magammal, ha történik valami a mögötte ülő gyerekekkel? És hol fogok dolgozni? Hová vesznek fel nulla tapasztalattal szinte? Peti egyre jobban dadog - miattunk? El fog múlni? Néha szófogadatlan, néha meg olyan kis koravén, megölelni, puszilgatni nem lehet, mindenből viccet csinál - ez normális?
Jaj, olyan öregnek érzem magam, hihetetlen.
Lehet, nem is depressziós vagyok, csak kapuzárási pánikom van kapunyitási pánikkal megspékelve.

8 megjegyzés:

  1. Peti annyira szuper! teljesen oké. de tényleg. :)
    én esküdni mernék rá, hogy a visszatéréstől dadog, átáll az agya vissza az angolra. erről teljesen jól elbeszélgettünk, szép, szabatos mondatokban fejtette ki az álláspontját.

    VálaszTörlés
  2. Köszi. :D
    Néha olyan kis bolond, néha meg tök érett, mint egy felnőtt.
    A fura, hogy a kórház alatt pl abszolút nem dadogott. hazamentünk, elkezdte. Visszajöttünk, hatványozta. :(

    VálaszTörlés
  3. Akárhányszor elmegy futni én tövig rágom a körmeim, vagy, ha később ér haza a megbeszéltnél. Ehh... Borzalmas ez a bizonytalanság! Borzalmas!
    Az nyugtat, amit a sürgősségis dokinő mondott, meg a legöregebb magyar itt: láttak már ilyet nem egyszer, ez a fáradtságtól van, nem epilepszia.
    No, de mi lesz, ha egyszer nekem lesz a fáradtságtól? Mikor már szédelgek és kv folyik az ereimben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk mindkét esetben feltűnő volt, hogy előző napon sokat aludt... Irtam is itt a blogban, mikor délután ledőlt, hogy basszus, mi van már, hogyhogy fekszik - mert tavaly is este 9kor lefeküdt és reggel 8ig aludt (ez nagyon durván sok nála) a roham napján... De tavaly alapból hulla volt (akkor még kelt Palikához ő is), összesen március 3-án aludt ennyit (és 4.én esett össze), most meg ugye hajnali 4kor értünk haza az ügyeletről és 7kor történt, 3 órát aludt... Az alvásmegvonásos EEG viszont tökéletes...
      Szerintem - meg a neurológus szerint is - arról van szó, hogy hajlamuk van rá (talán a tavalyi fejsérülés miatt (bár persze kérdés, miért esett össze eleve) és ha x tényező összejön (fáradtság, láz, gyenge immunrendszer (mind2x köhögött, meg volt fázva) és stressz, akkor bumm.

      Amúgy mi nem fogunk összeesni, ez tuti. Mert mi sokkal jobbak vagyunk. :P

      Törlés
    2. Az enyém csak irtóra feszkós volt, olyan a faxom mindenkibe és jól meg is mondom mindenkinek. Utólag az összes közeli munkatársa azt mondta, hogy ez feltűnő volt nekik. No, de akkoriban is ilyen kaka volt a szitu, mint most és akár amiatt is lehetett feszkós és megmondós.
      Szóval én nem tudom...
      Lelkileg tutira meg volt reccsenve, mert ugyebár az albérlők miatta tudtak átvágni a palánkon és marta magát, meg az okos hugicája akkor rúgatta ki magát a rehabról.

      Már rég rájöttem, hogy ez az erősebbik nem duma, ez mekkora kamu...

      Törlés
    3. Oké, én ezt mindet értem - de bakker, rajtunk nincs ekkora feszkó? És hol tudjuk kiadni? Pelenkacsere közben vagy mi?
      Semmi értelme, tudom, de bevallom, k* mérges vagyok rá, hogy képes volt ezt csinálni. NEKÜNK kellett volna ott összeesni, nem nekik.

      Törlés
    4. Jah, én megkaptam ám, hogy idegbeteg vagyok :-D és milyen gáz, hogy ajtócsapkodással vezetem le a feszkót... :-P
      S a kedvencem: nem lesz itt 3. gyerek, neki nem kell több... mondja panaszosan, mikor úgy átalussza az éjszakát, hogy még csak meg sem rezzen álmában az alatt az egy óra alatt, míg hasztalan ringatom a fiát. És akkor ő nem akar többet, mert nem bírja... Há-há-há!

      Törlés
    5. Tudod, I do not want to sleep like a baby... I want to sleep like a husband...
      :D
      Igen, a másik kedvenc, mikor a partvonalról nem érti, miért húzom fel magam x dolgon... :D (Mondjuk ha egy órán át altatok délután.)

      Törlés