Oldalak

2015. április 13., hétfő

Annyira vicces, mikor "Az első gyerekesek" napra pontosan tudják a gyerekük korát. Napra pontosan! Hogy 148 napos. Őrület. Én hónapok óta 14 hónapot mondok, mikor megkérdezik Palika korát. (Általában ez van, legutóbb hónapokig 10 hónapos volt.)
És amúgy igen, én is azt veszem észre, hogy ha egyedül vagyok velük egész nap, százszor könnyebb, mint amikor ketten kinlódunk velük. Nem tudom, más gyerekek milyenek, ezek úgy működnek, hogy ha egy ember van velük, egy embert fárasztanak le, ha kettő, akkor kettőt, ha három, akkor hármat és igy tovább.
Egyébként az is való igaz, hogy Peti nem is kaphatott volna nagyobb ajándékot tőlünk, mint Palikát, hihetetlen, hogy elvannak együtt, no nem úgy, hogy oda sem kell figyelni rájuk, hanem úgy, hogy imádják egymást, Peti büszke nagytesóként próbálja tanitgatni, vezetgetni Paját nonstop, Palika meg örül, hogy van még egy szolgája, akit ha kénye-kedve úgy tartja, megmászhat vagy húzhat bármerre a lakásban. Szép kis szimbiózis ez (egyelőre), nagyon bizom benne, hogy kamaszként, felnőttként is igy meglesznek egymással.

6 megjegyzés:

  1. Én a második gyereknél is tudom... de csak azért mert írok hófordulós összefoglalót + elsején született. Vagyis azt tudom, hogy 7 hónapos 12 napos, azt nem, hogy hány napos... (kivétel, ha épp azt sem tudom, hányadika van :D :D) De szerintem 1 év után ez nem annyira érdekes. Max az, hogy az 1-hez, a másfélhez vagy a 2-höz van-e közel...

    VálaszTörlés
  2. Palika 2-án született, elvileg nekem sem lenne nehéz tudni, de az. :D

    VálaszTörlés
  3. ....meg amikor azt hiszik naluk a nevelesi bolcsek kove es nevelesi tanacsokat osztogatnak. Egy egyeves hott nyugodt gyerek mellol...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Lesz erről egy sztorim, ha végre eljutok a krónikázásig... :D

      Törlés
  4. Ooo, ezt most picit irigykedve olvastam :) cukik!

    VálaszTörlés