Oldalak

2015. május 10., vasárnap

A hétvégén nem sok minden történt, mivel az egész Peti betegségének jegyében telt. (Szerda óta hulla lázas, még most is 39 fölött van neki, nem tudom már, milyen vitamint nyomjak bele, hogy ne essen ágynak két hetente...)
Ügyintézni azért ügyintéztem, pénteken délután (T. délelőtt dolgozott) elmentem egy IKEA-s etetőszékért, majd beugrottam a Dunnes-be is kisszékért, de nem volt, szombaton délelőtt Palikával elautóztunk Malahide-ra, befizettem a búcsúajándékra €10-t, átvettem a kölesgolyókat meg a kakaóvajat, megkaptam a kismotort és odaadtam az etetőszékünket, ma meg délután megvettem Peti szülinapi ajándékát, A Biciklit, szereztem néhány születésnapi dekorelemet, vásároltam a Tesco-ban és vettem a Dunnesben egy kisszéket, igaz, nem kéket, mint terveztem, hanem pirosat, mert olyan volt, illetve elhoztam egy hálózsákot* is, hogy belemérjem Paját. (Majd licitáltam egy használtra, haha, ezt meg visszaviszem, csak a méret miatt kellett, na, abszolút félrehord a szemem.)
A hétvégével kapcsolatban azt még megemlitem, hogy rettenetes idő volt, úgy egy az egyben. Pénteken egész nap ömlött az eső, tegnap még csak hagyján, délelőtt szép idő volt, de délutántól ma estig iszonyatos felhő lógott felettünk egész nap, nyomott lefelé mindent és mindenkit, ráadásul akkora szél volt, hogy ihajj. (Én pedig megint elkezdtem pánikolni, hogy bazzeg, most jön a nyár, ami pont ilyen lesz, téli kabátos, vastag farmeres és utána jön megint a tél... Hogy ki van velünk cseszve ezzel az idővel... Őrület.)

* Én nem tudom, hogy van ez, ma Palikát Peti IKEA-s hálózsákjában tettem le és a lábujjaitól kb 6-8 centire már véget ért a (legnagyobb méretű) zsák. Peti ezt 3 évesen is hordta! De hogy?! Annyira nem tűnik nekem alacsonynak Pipi sem, Palika mekkora lesz igy? (Este megmértem amúgy 13 kg csak , de vagy fél éve ennyi hehe. Centire nem tudom mennyi, az biztos, hogy tegnap Malahide-on ő volt a legmagasabb a babák közül, pedig ő volt a legfiatalabb, a többi kistesó mind legalább fél évvel idősebb volt, mint ő...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése