Oldalak

2015. május 20., szerda

Tegnap volt a babysitter, most kicsit ügyesebbnek tűnt szerencsére, igaz, most meg késett, 4.20kor ért ide, hát szuper. Mondjuk nem mentem sehová időre, de érted.
5 körül - nagy Palika sirás mellett - leléptem a Tesco-ba vásárolni (Paja mindig sir, ha elmegyek, akkor is, ha az Apja vigyáz rá, de hamar megbékél), majd utána beültem az Insomniába és ittam egy latte-t meg ettem egy citromos muffint, isteni volt. Mivel telefont nem vittem, könyvet viszont igen, végre olvastam, az Amit rosszul tudtunk a gyerekekről cimű művet. Hurrá. Negyed 7-re értem haza, T. fél 7-re, Móni meg 40-kor ment el, utána tehát már csak a vacsi, Skype, fürdetés, altatás maradt hátra.
Ma reggel Peti nem ment oviba, mivel mára volt időpontunk a kórházba, ma vették le ugyanis a gipszet. T. megint délután ment, igy tudott vigyázni Palettára, ami nem is baj, mert hiába mentünk fél 10-re, fél 12-kor jutottunk be. (Tudnám, hogy akkor mi a hóhérnak van időpontos rendszer?! Azok voltak előttünk, akiknek 7-re volt időpontjuk vagy mi?!) No mindegy, délre azért hazaértünk, gyors ebéd, T. lelépett, most meg szabadprogram. Hello.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése