Oldalak

2015. augusztus 13., csütörtök

Éjszaka nagyon szörnyű volt: alszom, alszom és egyszer csak arra riadok fel, hogy valaki azt orditja többször egymás után, hogy Help me, help me. Én úgy összefostam magam, de úgy, mint még kb soha. Rögtön eszembe jutott Kitty Genovese, de nem volt erőm felkelni, megnézni, mi a helyzet, biztos, ami biztos megnéztem az órát, 2 óra 4 perc volt, reggel első dolgom volt rákeresni, történt-e valami a közelben éjjel, de kb ennyit tettem, szégyen. (Mint kiderült, T. is felkelt a kiabálásra, ő csak azt látta, hogy az Izraeli Nagykövetségnél égnek a lámpák, tovább ő sem jutott... Remélem jól van az illető, vérfagyasztó élőben hallani, ha valaki segitségért kiált...)

3 megjegyzés:

  1. Úbasszus...én is összetojtam volna magam...

    VálaszTörlés
  2. Már álmomban is hallottam, aztán felriadtam és úgy dobogott a szivem, hogy majd' kiesett a helyéről... milyen lehet egy balesetet látni / túlélni?

    VálaszTörlés
  3. Mi szerencsére a kezdeti pár másodperces "szóraoznak itt a kölykök" első reakció után kirohantunk - még Guyane-ban - mikor a mi kertünk mellett kiáltott valaki segítségért, meg sikított. A támadókat el nem tudta kapni a Zuram, de elrohantak és felhagytak az agresszióval a láttán és így egy táskával kevesebbet vittek csak el.
    De a Zuram nélkül én sem tudom mennyire lennék kemény...

    VálaszTörlés