Oldalak

2015. augusztus 13., csütörtök

  • Nem is irtam, kedden délután volt Mónika, én meg ahelyett, hogy elmentem volna spinningelni, mint terveztem, T-vel találkoztam inkább és sétáltunk a Canal mentén. Kb 30 percet hehe.
  • Tegnap megnéztük a Nejem, nőm, csajom cimű filmet, jó volt. 
  • Óriási csalódás, hogy a This summer's gonna hurt like..-ben azt mondják, hogy motherfucker. Esküszöm eddig azt hittem, valami általam ismeretlen egzotikus kigyó nevet vagy mit tudom én mit mond a fickó, fel sem merült, hogy "motherfuckert". Tök gáz.  
  •  Délután (már tegnap délután), találkoztunk Christian-ékkel a Herbert Parkban, szörnyű volt. A fiúk csak rohangálni meg verekedni tudtak (játékból, húúú, de vicces) és persze Palika is rohant, amerre látott, úgyhogy 5 perc játszózás után inkább kiültünk a pikniktakarónkra és hagytuk, hogy a gyerekek üvöltve szaladgáljanak körülöttünk. (10 perc múlva csak mi maradtunk, az emberek szépen elszivárogtak mellőlünk, meg is értem...) Én nem tudom, más gyerekek is csak rohangálni meg visitani tudnak playdate cimen? Direkt találkoztunk amúgy kültéren - beltéren ugyanis ugyanezt csinálják, hát nekem ne amortizálják le itt a lakást ketten - vagyis hárman, mert néha csóri Paja is csatlakozik, de annak sirás lesz a vége, mert elsodorják, megütik, megrúgják, miegymás. Kell valami sport Petinek ősztől, kell, különben megőrjit. (Mellesleg a tököm kivan, 24 órával a találkozásunk után Peti elkezdett szipogni. Mert Christian orra folyt. Most komolyan. Nagyon kell, hogy az iskola első napjait süketen töltse, tényleg. Egész nyáron nem volt megfázva, nem volt náthás, júliust-augusztust kibirtuk egészségesen, pedig az idő nem volt hajdejó, esett is, fújt is, mégsem volt semmi baja.)  
  • Petitől amúgy ma megkérdeztem, mi akar lenni, mire a szokásos Lego összeépitő helyett azt mondta, hogy úszómester. Hahaha. Hogy jutott pont ez eszébe?! 
  • Palika végre használja az Anya szót (Nnnya inkább), nagyon vicces, későn érő gyerek, ez van. Eddig három szava van: baba (ez ő), mama (ez azt jelenti, hogy kér valamit) és nnnya. Jöhetne már a szótári robbanás. 

2 megjegyzés:

  1. Haha,iden az a kedvenc szamom! :-)

    VálaszTörlés
  2. Megint hallottam a rádióban és totál kikeverik a végét, nem csoda, hogy nem értettem. :D :D Megnyugodtam.

    VálaszTörlés