Oldalak

2015. augusztus 21., péntek

Kaff.
Olyan szar kedvem van ma, nem is voltunk sehol még eddig. Minden idegesit, no jó, Palika meg Pipi kevésbé, de minden és mindenki más igen.
Ciki, de még Limara is bosszant. Nézem a kakaóscsigát épp kóstoló képét és áh. Nem tudom, miért van most ilyen fóbiám a kövérekkel szemben (vagyis tudom, irtózom attól, hogy ilyen legyek, nem akarok hizni és rossz érzés ez a pár plusz kiló is, ami most rajtam van), tudom, nem minden a külső blabla, utálom is közben magam, hogy igy gondolkozom, hát semmi közöm hozzá, ki hogy néz ki, de nem tudom tagadni, hogy taszit az a fotó.
Aztán egy - talán volt - barátnőm most szült, július 28-án és folyamatosan olyan képeket posztol FB-ra, hogy épp usziban vannak, épp kerti party-n, épp állatkertben (!). Rám szerintem senki sem mondhatja, hogy paramama vagyok, néha szégyellem is magam, milyen lazán kezelem a gyerekeket (pl Palika ezer éve egészben kapja az almát, de legalábbis héjastól), felőlem ugrálhatnak az ágyon stb, de basszus egy 4 hetes gyereknek szerintem semmi keresnivalója egy állatkertben! Sőt, egy fürdőben sem! Hát gyerekágy vagy valami... Véletlenül találták azt ki vagy mi a franc? Bahhhhh.
Megyek is, sütök egy kis banana bread-et haha.

2 megjegyzés:

  1. Ezen én is elgondolkodom időnként, hogy egészségesen laza vagyok-é a gyerekeimmel, vagy külső szemlélők már megbotránkoznak, hogy mennyire hanyag/letojó/elhanyagoló anya vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Nalunk T. botrankozik folyton, de nem igazan erdekel. Nem lehetsz mindig a gyerekek fenekeben, aki nincs nonstop veluk, ezt nem erzi at, de aki igen, az tisztaban van vele. En nem erzem magam (tul) hanyagnak, kicsit az vagyok, oke, pont ezert dobbentem me az uszin meg az allatkerten. Mindennek van hatara. :D Mi repultunk mindket gyerekkel, mikor epp ket honaposak voltak (2 honapos par napos), no de az muszaj volt. Nyaralni tuti nem vittem volna oket annyi idosen, pedig ha valakinek, nekem be van sozva a seggem. :P

    VálaszTörlés