Oldalak

2015. augusztus 5., szerda

Ma van az a nap, mikor nem megyünk sehová. Esik az eső, fáj a fejem, ötletem sincs, mit kéne csinálni. Szerencsére délelőtt megjöttek ugye a könyvek, igy legalább itthon voltunk és át tudtuk venni... Megrendeltem a Dunnes-ből Pipi első egyenruha cipőjét is, tehát az is pipa. (Bár fogadjunk, hogy nem lesz jó... Mondjuk készültem, van még kettő a tarsolyomban (egy a Debenhams-ból, egy a Marks&Spencer-ből), talán azok közül az egyik beválik, ha ez nem... Amúgy szintén online fogom megrendelni őket, mert itt nincs ám Deichmann vagy valami hasonló szuper hely, ahol tizféle cipő közül lehet válogatni, összesen a Clarks van, ami egyrészt aranyáron működik, másrészt meg ott is max. két fazon van x méretben... Az meg, hogy Petit meg Palikát rángatom egyik boltból a másikba, át a városon (mert olyan bevásárlóközpont persze nincs, ahol Debenhams, Marks&Spencer és Dunnes is van egy helyen - és még ha lenne is, tuti a nekünk szükséges méret lenne hiánycikk) nem opció... Szóval marad az online rendelégetés - és visszaküldés... Ez Irország kérem.)
Palika amúgy ma negyed 10-kor kelt... Nem is értem. Tudom, menjek a ...csába... (Remélem, nem lesz beteg, 4kor felsirt szegény, élesen, hosszan, valószinűleg a leghátsó fogai rakoncátlankodnak megint... Jaj.)
Amúgy ma láttam ezt a hirdetést az irországi magyaroknál:

Time to improve your ENGLISH skills? Yes, if you want to have better paid job and increase your opportunities!
English Classes, over 5 years experience teaching 1 to 1 and to small groups having very HAPPY and SATISFIED STUDENT. Former English school teacher to foreign student in one of the top school in Ireland
Affordable prices! Feel free to contact me for any question!


Jézusom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése