Oldalak

2015. augusztus 10., hétfő

Vasárnap sem maradtunk ám tétlen, bár nem volt pocsék az idő, Pipi kikönyörögte, hogy bowlingozhasson a Leisureplexben. (T. megigérte neki, hogy egyszer elviszi, Peti meg onnantól kezdve minden nap kérdezgette, hányat alszik még... Hát igy.) Amig ők buliztak, mi Palikával leléptünk a közeli játszótérre és ott szórakoztunk. Hazafelé beugrottunk a Tesco-ba Pajának tápszerért, majd fél egy körül már otthon is voltunk. A délután a szokásos mederben telt: Pipi és T. itthon maradtak takaritani, mi meg Palikával elmentünk a Nutgrove-ba a Dunnes-ből rendelt cipőért, ami tádáááám, Peti szerint jó lett, hurrá. Ha már ott voltunk, vettem Petinek egy macigatyát is, mert a napokban szólt, hogy utálja, hogy mindegyik a bokája fölött lifeg, majd összeszedtem még pár cuccot a Tesco-ból és tűztünk haza.
Ma, bár a Fort Lucan-t terveztem be, mivel őrjöng a szél és tiz percenként esni kezd, inkább elmentünk a coolock-i Leisureplex-be. Sokan dicsérték, hogy jó, mert most újitották fel a mászórészt, jó is volt, tényleg, no de egyrészt jóval messzebb van, mint a stillorgani gym, másrészt meg a játékos részleg sokkal kisebb, van pár épitőkocka, két ride-on és hello. Mindegy, ezt a helyet is kipipáltuk, kell néha egy ilyen nap is.
Az időjárás amúgy továbbra is a bögyömben van, utálom, hogy pólóban-farmerben fázunk kinn. Hiányzik a strand, a viz, az izzadás (mondjuk én nem vagyok izzadós hálistennek, a homlokomon pl sosem gyöngyözik semmi, de érted, az a meleg érzés, konkrétan, hogy "meleged van" - ááááá, imádom, itt ilyen nincs, itt ülök pl most is full mackó szerkóban, jéghideg végtagokkal, pedig minden ablak csukva), a sok finom gyümi, süti, fagyi... Eh...

3 megjegyzés:

  1. Ti amúgy mért nem jöttök haza? Nem cseszegetni akarlak, csak úgy összességében nem tűnsz elégedettnek az ottani életetekkel. Jó, tudom, van ez a 'sehol sem igazàn jó' jelenség, főleg ha az ember kúlföldön él.

    VálaszTörlés
  2. Mert otthon nem elnenk igy egy fizubol. Persze ha vegre dolgoznek (és ez otthon konnyebb lenne), mas lenne a gyerek fekvese, de igy nem eri meg anyagilag. Raadasul valszeg T sosem kapna olyan allast, mint ez. Egyebkent folyamatosan agyalunk, mi legyen, vagyis en agyalok, mert T nem akar hazamenni, amig az emberek tobbsege bunko vagy hogy mondjam. Nem akarja, hogy ott eljunk, ahol rengetegen buziznak, zsidoznak, ciganyoznak és ez ellen nem lep fel senki.
    Irorszag -szinte egyetlen - elonye, hogy irek lakjak.

    VálaszTörlés
  3. Meg ha igen, sajnos nincs tokeletes orszag. Ami ITT Jo, amott rossz, Ami OTT Jo, emitt szar. Mindenkepp kompromisszumot kell kotni vmi miatt. Raadasul a hol jot az is arnyalja, hol lesz vajon jobb a gyerekeknek... Senki semi tudja.

    VálaszTörlés