Oldalak

2015. szeptember 3., csütörtök

Néhány Palika az utókornak:
  • Rászokott a rúdsajtra. Szinte csak azt eszik kenyérrel reggelire / uzsonnára. A felvágottat, szalámit kiköpi. Még mindig imádja a paradicsomot meg a paprikát (meg a retket és kb minden zöldséget).
  • Ha villát vagy kanalat kap, akkor csak azzal hajlandó enni: rászúrja / ráteszi a falatot kézzel az evőeszközre és úgy kapja be. Haha.
  • Imádja a "Mátyás király levelet ir..." mondókát. 
  • Iszonyú veszélyes életet él: mindenhová felmászik, mindenhol ugrálni próbál, folyton meg kell menteni valahonnan. Feláll a kanapé karfájára és lazán ledől, gondolkodás nélkül. Emellett folyton mindent kiönt egy idő után (jah, csak pohárból hajlandó inni, a butykosnak lőttek, ha az asztalnál ül, szépen iszik, de kb két percig tud ülni, utána megunja, felkapja a poharát és azzal mászik le a székről és természetesen vagy magára boritja vagy a szőnyegre...), olyan, mintha húsz keze lenne, mindig bajt csinál, mindent leránt és sokszor találtam már késsel a kezében, amit csak tippelni tudok, honnan szerzett meg. (Egész horrorfilmbe illő ilyenkor.) Múltkor álltam a konyhában, egyszer csak érzem, hogy csip, oké, de jajj, ez mintha kissé erős lenne, hátranézek és egy nagyollót szorit össze a két kezével a combomon, mintha metszőollóval dolgozna... Múltkor amúgy összetört egy poharat, amit utána összeszedtem és kidobtam - no most ezóta ha iszik valamiből, az 90%, hogy a kukában landol egy idő után. Ja, meg a wc-ből Peti ágya alá tolta a fellépőkét egyszer és felmászott az emeletre. Sosem hittem el, hogy vannak ilyen gyerekek... Peti lelkileg kikészitős volt, Palika fizikailag. Durva, nagyon durva.    
  • Mostanság nagyon szeret gyurmázni, ez mondjuk aranyos nagyon. 
  • Megtanult horkantani szándékosan, néha poénból hétrét görnyedve megy (törpejárás akar lenni, de nem jön össze) és szeret poénból pukázni a kádban. Ilyenkor gyöngyözően kacag.

9 megjegyzés:

  1. Peti sosem csinált ilyet, nekem mondod? o.O :D
    Azt le sem irtam, hogy a fellépőkét odatolja az emeletes ágyhoz és felmászik. Mikor benn voltunk a Cégnél, mint a villám rohant minden ablakhoz és amelyik alatt volt kanapé, arra ráállt és nyitotta ki az ablakot - a negyediken mondjuk.

    VálaszTörlés
  2. Ja meg eszi a krétát, a gyurmát.

    VálaszTörlés
  3. Welcome to my world :-DD
    Léda is folyton életellenes tevékenységeket folytatott. Meg mondjuk most is :-D

    VálaszTörlés
  4. No szép, akkor lassan növi ki. Ez nekem tök új, Peti totál mintagyerek volt ilyen szempontból. Egy filcnyom nincs egyik könyvében sem. Sőt. Gyűrött oldal sincs.

    VálaszTörlés
  5. Á, ilyen gyerekek nincsenek is! :-D Wehehehe! Naponta infarktust lábon! ;-)

    VálaszTörlés
  6. Jo, hat megkovetlek, azt bitten, koltoi tulzas. :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, ez pont nem az... :-) De Isten nem ver bottal! Aki nem hisz nekem, az majd megtapasztalja! Wehehehe! :-D

      Törlés