Oldalak

2015. szeptember 2., szerda

  • Vettünk Anyuéknak jegyet októberre. (Már hogy mi vettük meg és majd kifizetik.) 
  • Megjöttek Pipi cipői: mindkettő kicsi. Pontosabban nyomja itt-ott-amott. Elegem van. 
  • Peti kapott az első iskolai napja örömére egy felfújható távirányitós Android robotot. No comment. (No jó, de. Az úgy volt, hogy hétfőn reggel eszembe jutott, hogy veszek vmi apróságot neki, hogy iskolás lett, jaj, jaj, de rájöttem, hogy másfél óra semmire sem elég, mig érte kell menni, hát mondta T., hogy akkor majd ő néz vmit a céges kisboltban... Hát végülis ja. Mi mást is hozhatott volna, mint egy távirányitós robotot....)
  • Hétfőn délelőtt sehol sem voltunk, csak pakolásztam, tegnap voltak Krisztiék (eljöttek velünk Petiért a suliba és 3/4 2-ig még itt voltak), ma meg voltunk Pajával a Lidl-ben, de épp hogy csak visszaértünk Petiért. Főzni ma nem főztem, csak mirelit pizzát ettünk (hehe), viszont nagyon gáz volt, mert olyan csipős volt, hogy leszállt a fejem. El is határoztam, hogy csak Ristorante mirelit pizzát veszek ezentúl, mert a többivel mindig megjárom. Nem tudom, mennyiből tartana a dobozra rányomni egy (vagy kettő) erőspaprika jelet, hogy tudja az ember, mire számitson... Utálom az erőspaprikát, vagy tiz percig próbáltam az összes alattomosan megbújó csipős darabkát leszedegetni, de még igy is maradt egy rakás és még igy is nagyon erős volt a végeredmény. Fúj.  
  • Pipi nagy kedvence Meatloaf mostanság. Nem tudok napirendre térni afelett, hogy csomó mindent ért az angol nyelvű számok szövegéből is és mindig azon kapom, hogy olyanokat dúdolgat, hogy "What about love that lasts forever?". És még kritikuskodik is, hogy hűűű, milyen energiával énekel ez a Meatloaf... (Mondjuk tegnap óta az megy, hogy "one, two, three, one, two, three, drink"... Remélem ezt a suliban nem adja elő haha.)

4 megjegyzés:

  1. Imádom Meat Loafot! :-D (meg a csípőset is)

    VálaszTörlés
  2. Furcsa ember ez a Meatloaf, mondjuk a stilust megmagyarazza, hogy ugyanaz volt a producers, mint Bonnie Tyler-e. Szep par lehettek volna. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Légy oly kedves, ne gúnyolódj rajta. Nekem eredeti M.L. CD-im is vannak! A lelkembe tiporsz!...
      :-)

      Törlés
    2. T. is nagy rajongó, sőt, most már Peti is, őt kéri a kocsiban. :D :D Nekünk vmi válogatás CD van. :D

      Törlés