Oldalak

2015. november 27., péntek

Egyébként a legújabb projektem, hogy after school-t keresek Petinek, mert egyrészt halálos, hogy a reggel 7-kor kelő Palika legkorábban 2-kor kerül ágyba, mert haza kell hoznunk Pipit esőben-szélben-viharban; másrészt meg fossá unja magát itthon és bevallom az idegemre megy, hogy egy percem sincs magamban, tervezgetni az életem, mert amig Palika alszik, Peti kb 2 percenként szól, hogy szomjas, éhes, fújjuk ki az orrát, kapcsoljam át a TV-t valami más csatornára (ez elvileg úgy van, hogy amig Palika alszik, az Peti TV és telefon ideje, hogy nekem is legyen némi szusszanásom, de gyakorlatilag hiába nyomom be neki a TV-t, adom a kezébe a telefont, mindig van valami szúrása), Guess who-zzunk, kártyázzunk, szedjem szét a puzzle-jét, miegymás, utána viszont Palika felkel és onnantól ugye egyértelmű, hogy nincs megállás...
Most irtam a sulinak, mondják már meg, melyik after school-al vannak kapcsolatban, amelyik át is viszi a gyerekeket magához (mert annak sincs értelme, hogy fél 2kor felveszem a suliban Pipit és 2-re odaviszem valahová, mert akkor Paja alvása még mindig nincs megoldva), kiváncsian várom a választ, bár gyanitom, hogy csak a One of a kind ilyen, aminek persze megnéztem a honlapját és szó sem esik délutáni sportról, van arts & crafts, drama, olasz nyelv (no majd mindjárt) meg sütés-főzés és ennyi. Az udvar meg igy néz ki:


Igen, ekkora. Igen, ilyen szuperül felszerelt. Nagyon bizom benne, hogy lesz másik hely is, bár erre kb 1% esélyt látok. 
Felmerült bennem, hogy a vallásos maszlag miatt át kéne iratni Petit az Educate Together-be (ez alapitványi suli, nem katolikus, tavaly indult, van még hely állitólag), de egyrészt ott sincs tesiterem és az udvar mini, másrészt meg messzebb is van, mint a mostani suli. Hozzá amúgy a Pembroke Montessori tartozik after school tekintetében, az itt van kb 300 méterre tőlünk, az udvara annak is nevetséges (a tetőn van egy elkeritett kis terület két paddal - eskü, se kisház, se hinta, se csúszda, semmi), de a tanárok szimpik, mikor ovit kerestünk, voltunk ott nyilt napon. 
Hát itt tartunk, küzdöm, hogy a szar felett maradjunk, egyébként meg legszivesebben kiugranék az ablakon ettől a catch 22 érzéstől. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése