Oldalak

2016. február 19., péntek

Nem tudom, mi van, de annyira hulla vagyok, hogy elképesztő. Mondjuk tegnap is fél 1 után feküdtünk le, de akkor is. Lehet öregszem.
Ma egyébként playdate-n voltunk Christianéknál, jó volt, ezúttal nem voltak teljesen őrültek a gyerekek, oké, Palika az első fél órában rettegve kapaszkodott a bejárati ajtó kilincsébe sapkában - kabátban, mert sokkot kapott a hangerőtől, de utána megenyhült ő is és jól elvolt, mig a nagyfiúk marhultak. Az éjszakánk amúgy pocsék volt, Paja fél 4től fél 6ig fenn volt, forgolódott, átpisilte magát, szörnyű volt, no de rég volt ilyen, végülis belefér. (Nem ezért vagyok fáradt, már egész héten ilyen voltam meg múlt héten is. Asszem iszonyat régen voltam kipihent. Na hagyjuk.)
Szóval a lényeg, hogy most, mielőtt letettem aludni Paját, megmértem a lázát, mert a szokásosnál is nyűgösebb volt reggel meg fura volt ez a hiszti Christian-éknél is és hát tádááám, 38,3 volt a hője, szuper. Nem tudom, mi baja lehet amúgy, mert (eddig) más tünete nincsen, nem köhög, nem szörcsög, csak ez a láz van... Imádom, hogy február második felében mindig betegségekkel kell küzdenünk, undoritó világ ez, most kapcsolhatjuk magasabb fokozatra a rettegést, nehogy T. megint összeszedjen - elkapjon valamit... Eh, franc essen bele.
A hétvégére nincs sok tervünk - főleg igy, ha Palika lázas lesz - gondoltam, hogy elviszem Petit a Little Red Riding Hood bábelőadásra vagy elmegyünk játszóházazni, de még semmi konkrét, ahogy lesz, úgy lesz.

3 megjegyzés:

  1. Nem, T.-nek nem lesz ismét baja és kész!
    S ti is meggyógyultok most már! A teringettit!

    VálaszTörlés
  2. ugy drukkolok, h muljon mar el az a datum! esemenytelenul!

    VálaszTörlés
  3. :( eléggé demoklész kardja ez...
    de pont azt beszéltük, hogy oké, március 4-ét túléljük - és mi van, ha március 14-én van valami? szóval + / - 1 hónap? (persze tudom, ezzel az erővel a 365 napból 365 nap gyanús, de ez sem vigasztal. :D )

    VálaszTörlés