Oldalak

2016. május 12., csütörtök

Jaj annyira szomorú vagyok, tényleg. Milyen szülinap már ez? Oké, nem kell tudni, hogy ma van 12-e, de basszus, tavaly emlékszem minden nap kérdezgette előtte egy hétig, mikor lesz már szülinapja, csináltunk ilyen szalagot is, amit vághatott és most? Fekszik hullán és szomorú. A torta eszébe sem jut, egyszerűen szeretne jobban lenni. Annyira sajnálom szegényt, semmi szülinapi hangulat, semmi boldogság, semmi mosoly.
Amúgy meg Murphy természetesen: 20 fok van, ragyogó napsütés. Nyáron nincs ilyen jó idő...

8 megjegyzés:

  1. Ó.:( Azért boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  2. De jobban van?
    Nálunk ez volt ilyen iszonyú érzés számomra szülőként, mikor tavaly a szülinapja előtti napon megtetvesedett... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma már jobban hálistennek. :) Kocsival kivittem a parkba is, ott ücsörgött a pikniktakarón vidáman... Meg végre nem akar aludni délután!!!
      Jaj, a tetű még elkerült eddig, mondjuk ez a hányós szar is, basszus 5,5 évet leélt anélkül, hogy 1x elkapta volna, erre most április közepén is ezzel kinlódtunk és most is...

      Törlés
    2. Sajnos mi ismerjük... Guyaneban nem volt ritka. De már előtte itt Fro-ban is benyeltem egy olyat, amitől konkrétan elájultam, úgy kiszáradtam. (Soha előtte, se azóta nem ájultam még el.)
      Nagyon örülök, hogy jobban van! Igazán!

      Törlés
  3. Köszi! Én is mindig mindenkitől hallottam, hogy igy hányós-fosós virus meg úgy, de valahogy eddig mindig megúsztuk, nem is értem, hogy. Hát most megkaptuk. :(
    Mondjuk Guyane-n nem csodálkozom, meleg, pára...

    VálaszTörlés
  4. sajnalom, hogy ilyen szulinapotok volt. de hogy már 6 éves! az konkretan hihetetlen! hiszem még csak most született! (akárcsak Bucka!)

    VálaszTörlés
  5. Igen! Azt hiszem, ez az utolsó kisgyerekév. :D A 7 már nagyon brutál.

    VálaszTörlés